barry keoghan’a the batman devam filmindeki rolü soruldu

barry keoghan’a the batman devam filmindeki rolü soruldu


ilk filmin çirkin jokerini canlandırmıştı


2022 yapımı The Batman sürprizlerle doluydu ve DC‘nin Kara Şövalye aksını yepyeni bir şekilde ele alıyordu. Filmin devamı olan The Batman Part II için çalışmalar sürüyor ve vizyon tarihi 2025 sonbaharı olarak belirlendi. The Batman’in sonundaki sahneyi baz alan hayranlar Barry Keoghan‘ın, doğal olarak Joker rolünü yeniden canlandıracağına inanmalarına neden oldu. ETalk’a verdiği son röportajda Keoghan, Batman Bölüm II’de görünme fikrine çekingen bir şekilde değindi ama bunu kesin olarak doğrulamadı. Biz de yedik. 

 

Keoghan, “Bu konuda gerçekten bir şey söyleyemem, dostum,” diye açıkladı. “Ama heyecan verici olurdu, değil mi? Joker’in yeniden ete kemiğe büründüğünü görmek.”

 

The Batman’in Devam Filmi Hakkında

Matt Reeves şu sıralar, Robert Pattinson‘ın başrolüne geri döneceği, yönetmenliğini ve senaristliğini üstleneceği The Batman’in devam filmi üzerinde çalışıyor. Projeyle ilgili ayrıntılar şu anda gizemini koruyor, ancak Reeves senaryo üzerinde çalışmaktan duyduğu heyecanı dile getirdi.

 

Reeves bu yılın başlarında ComicBook.com’a verdiği bir röportajda, “Yani, senaryo üzerinde çok çalıştığımızı söylemek dışında, ayrıntılar açısından bir güncelleme yapamam” dedi. 

 

The Penguin Geliyor

Colin Farrell’ın The Penguin’i etrafında şekillenecek Max’e özel bir dizi olan The Penguin ile Matt Reeves’in The Batman evreni, uygun bir devam filmine ek olarak genişletilecek. Sofia Falcone rolünde Cristin Milioti, Salvatore Maroni rolünde Clancy Brown’ın yanı sıra Rhenzy Feliz, Michael Kelly, Shohreh Aghdashloo ve Deirdre O’Connell’ın da yer aldığı oyuncu kadrosuyla dizinin 2024 yılında yayın platformunda ilk gösterimini yapacağı doğrulanmıştı.

 

The Batman Part II, 3 Ekim 2025 tarihinde sadece sinemalarda gösterime girecek.