twilight’ın jacob’ı rol için iki kez seçmelere katılmış

twilight’ın jacob’ı rol için iki kez seçmelere katılmış


bu çocuk da unutuldu gitti


Twilight’ın kurtadamı Taylor Lautner, meşhur olduğu film serisinde neredeyse “kaslı bir adam” ile değiştirilecekmiş. Aktöre göre Taylor Lautner’ın sadece ilk “Twilight” filminde Jacob Black‘i canlandırması planlanıyormuş. 

 

Alex Cooper’ın “Call Her Daddy” podcast’ine katılan Lautner, “Twilight” ekibinin kendisini serinin geri kalanında rolü başkasına vereceklerini açıkladı. 

 

“İlk kitaptaki karakterimin 16 yaşında küçük cılız bir çocuk olması gerekiyordu ve ‘Yeni Ay’ın ortasında 25 yaşında, yapılı, kaslı bir adama dönüşüyor” dedi.

 

İlk filmde 16 yaşındayken rol alan Lautner, “serinin geri kalanında Jacob’ı devam ettirmek ve Jacob olmak için 20’li yaşların ortasında bir adam gibi rol almayı” planladıklarını söyledi. “Rolümü geri almak için savaşmak zorunda kaldım” dedi.

 

Rolünü korumaya kararlı olan Lautner “yaklaşık dokuz ay boyunca sıkı bir şekilde çalışmaya” başladı ve 20-25 kilo aldı. Yine de, Lautner’ın rol için yeniden seçmelere katılması gerekti.

 

Podcast’in ilerleyen bölümlerinde Lautner, ilgi odağı olarak büyümenin beden imajını nasıl etkilediğini tartıştı.

 

“Son beş ila yedi yıl içinde pek çok imaj sorunuyla uğraştım çünkü seride çok fazla kıyafet giymiyordum, bilirsiniz. Ayrıca 17, 18, 19 yaşlarındaydım ve böyle bir vücuda sahip olmak çok daha kolaydı, dünyanın çoğu beni böyle tanıyor” dedi.

 

Lautner, podcast’te de yer alan arkadaşlarına ve eşi Taylor Dome’a imaj sorunlarına yardımcı olma konusundaki destekleri için teşekkür etti.

 

“Artık bu konuda çok daha iyiyim ama yine de iyi ve kötü günlerim oluyor” dedi.

 

Taylor Lautner’ın kariyeri Twilight partneri Robert Pattinson kadar iyi ilerlemedi. Film serisinden beri yalnızca beş film ve iki dizide yer aldı.