sorrentino, bizi napoli caddelerinde büyüleyeceği yeni filmini anlatıyor

sorrentino, bizi napoli caddelerinde büyüleyeceği yeni filmini anlatıyor


film setinden fotoğraflar içerir


Gary Oldman‘ın başrolünde olduğu Paolo Sorrentino‘nun yeni dramasından ilk fotoğraflar geldi. 

 

Paolo Sorrentino’nun bakış açılarına hastayız, her filmiyle ortalığı sarsmayı başaran ve kendine özgü bir şeyler ortaya koyabilen bir yönetmen

 

Sorrentino’dan The Great Beauty, aklımızda çivi gibi çakılmıştı. The Hand of God, Youth yapımları ise yönetmeni kolay kolay indirmeyecek bir seviyeye çıkardı. Yeni filminden bahsetmeye dönecek olursak; hafta sonu, bazı kamera arkası görüntüleri sayesinde filme ilk bakışımızı elde ettik. Film Parthenope adlı bir kadının hikayesini anlatıyor ve Sorrentino’ya göre karakter şehrinin adını taşıyor. 

 

Film, kadının yaşamını 1950’deki doğumundan bugüne kadar ele alıyor. Onun uzun yaşamı ise insan varoluşunun tüm repertuarını temsil ediyor. İşlenen temalar ise heyecanlandırıyor: 

 

“Gençliğin kaygısızlığı ve ölümü, klasik güzellik ve onun amansız küçük hesapları, anlamsız ve imkansız aşklar, bayat flörtler ve baş döndürücü tutku, Capri’de gece öpücükleri, parıltılar ve ısrarlı acılar, sonlar ve yeni başlangıçlar.”

 

Sorrentino filmini anlatmaya devam ediyor: 

 

“Gözlemlenen, sevilen erkekler ve kadınlar, onların melankolisi. Hayal kırıkları, sabırsızlıkları ve umutsuzlukları, bir şehir caddesinde takılıp düşen zarif bir adama bir daha asla gülemeyecekleri için duydukları ıstırap. Tüm bunlara, en sadık arkadaş, zamanın geçişi eşlik ediyor. Sonra Napoli, büyüleyen, bağıran ve gülen, sizi nasıl inciteceğini bilen.”

 

Filmde Gary Oldman’ın başını çektiği oyuncu kadrosunda Dario Aita, Celeste Dalla Porta, Silvia Degrandi, Isabella Ferrari, Lorenzo Gleijeses, Biagio Izzo, Marlon Joubert, Peppe Lanzetta, Nello Mascia, Silvio Orlando, Luisa Ranieri, Daniele Rienzo, Stefania Sandrelli ve Alfonso Santagata da yer alıyor.

 

Sorrentino’nun bir önceki filmi “Hand of God“, yönetmenin En İyi Uluslararası Film dalında ikinci Oscar adaylığını kazanmasını sağlayan son derece kişisel bir film. Bundan önce de “The Great Beauty” adlı filmiyle bu ödülü kazanmıştı.

 

Yeni filminin adı ve vizyon tarihi henüz açıklanmadı. Yeni fotoğrafların tamamını aşağıda görebilirsiniz.

 

First Images of Paolo Sorrentino’s New Film, Starring Gary Oldman

First Images of Paolo Sorrentino’s New Film, Starring Gary Oldman

All photos by Hollywood Authentic/ Greg Williams