superman: legacy için oyuncu seçimleri devam ediyor

superman: legacy için oyuncu seçimleri devam ediyor


jimmy olsen'ine varana kadar belli oldu


Daha dün, Superman: Legacy için gaza basıldığını söylemiş, Nicholas Hoult’un yeni Lex Luthor olacağını söylemiştik. Kadroda artık arkadan geçen oyuncuların, Superman’e çay getiren adamın belirlendiği zamanlara geldik. 

 

The Hollywood Reporter’ın haberine göre, James Gunn yakında gösterime girecek olan Superman: Legacy’de Jimmy Olsen rolünü canlandırması için Skyler Gisondo‘yu getirdi. 

 

 Jimmy Olsen kimdi?

 

Karakter, çoğunlukla Daily Planet için çalışan genç bir foto muhabiri olarak tasvir edilir. Lois Lane ve Clark Kent ile yakın arkadaştır ve patronu Perry White ile iyi bir iş ilişkisi vardır.

 

Skyler Gisondo’yu muhtemelen “Booksmart” ve “Vacation” gibi filmlerdeki rollerinden tanıyorsunuz. Jimmy Olsen rolüne pek bir yakışacağını düşündüğümüz oyuncu samimi rollerin altından kalkabiliyor. 

 

Legacy, görünüşe göre Clark Kent’in Daily Planet’te muhabir olduğu ve Lois Lane’in peşinden koştuğu genç Superman hikayesini takip ederken, Olsen’ın Kent’in çocukluk arkadaşı olacağını şimdiden varsayabiliriz. 

 

Superman casting’i bitti sanarsınız, devam eder. Deadline aracılığıyla bugün sadece Gisondo ile ilgili haberler almakla kalmadık, aynı zamanda Portekizli model Sara Sampaio‘nun da yardımcı karakter Eve Teschmacher olarak kadroya katılacağını öğrendik. Çizgi romanlarda bu karakter öncelikle Lex Luthor’un aşık olduğu kişi olarak biliniyor. 

 

Açıkçası, SAG grevinin sona ermesi ve prodüksiyonun 2024’ün başlarında başlamaya hazırlanmasıyla birlikte, “Superman: Legacy” için oyuncu haberleri gelmeye devam edecek. Şimdiye kadar Gunn’ın oyuncu seçimleri tartışmaya mahal vermeyecek ölçüde çizgi romana uygundu. Umarız oyuncular da gereğini yapar.