henry cavill başrollü komunist superman ihtimali

henry cavill başrollü komunist superman ihtimali


matthew vaughn yönetir mis


Henry Cavill‘ın Superman‘i yeni ve güncel DC Universe için değiştirildi. Ancak X-Men: First Class‘ın yönetmeni Matthew Vaughn, hayranların en sevdiği Snyderverse aktörünün James Gunn‘ın planlarını bozmadan Çelik Adam olarak nasıl geri dönebileceğini paylaştı.

 

Superman: Red Son, 2003 yılında Elseworlds markası altında yayınlanan üç bölümlük bir DC Comics serisiydi ve DC Universe kanonu dışındaki bir hikayeydi. Superman: Red Son’ın önermesi “Superman Sovyetler Birliği’nde büyümüş olsaydı ne olurdu?” sorusunu soruyor. Mark Millar tarafından yaratılan yayın, Superman’in Ukraynalı bir kolektif çiftliğe inişini ve “Stalin, sosyalizm ve Varşova Paktı’nın uluslararası genişlemesi için hiç bitmeyen bir savaş veren sıradan işçi” için savaşan devlet destekli bir kahraman haline gelişini takip ediyor.

 

BroBible’ın Post Credit Podcast’i için yapılan bir röportajda Vaughn’a olası bir live action uyarlaması olarak Red Son hakkındaki görüşü soruldu. Yönetmen bu baskıyı okuduğu “en zeki çizgi romanlardan biri” olarak nitelendirdi ve dünyanın mevcut durumunu göz önünde bulundurarak Henry Cavill başrollü bir Red Son Superman’i yapmayı önerdi. 

 

Fanlar bu gazla Twitter’da en iyi Superman’in geri döndüğüne dair paylaşımlarda bulundu ki bu da önerilen Red Son filmini fenomen haline getirecektir. Çünkü DC takip eden neredeyse herkes Cavill’in Man of Steel için hak ettiği devam filmini hiçbir zaman alamadığına inanıyor. Dolayısıyla olası yeni hikaye karakteri farklı bir ışık altında yenilerken, rol için uygun bir kapanış yapmasına da imkan tanıyacak. 

 

Fakat bütün bunlar henüz güzel bir ihtimalden ibaret.