rachel brosnahan’a göre yeni superman’in mizah anlayışı olacak

rachel brosnahan’a göre yeni superman’in mizah anlayışı olacak


şaşırmadık


Bunda şaşılacak bir şey yok. James Gunn, Man of Steel‘a komediyi geri getiriyor, en azından yönetmenin Lois Lane için seçtiği oyuncusu Rachel Brosnahan‘a göre. Yıldız oyuncu geçtiğimiz günlerde Entertainment Tonight’a verdiği demeçte yeni Superman’in (David Corenswet tarafından canlandırılan) “mizah anlayışına sahip olacağını” ve Lois Lane karakterinin “atılgan, muhteşem ve son derece zeki” olacağını söyledi.

 

Brosnahan, “James Gunn ile işbirliğinden şu ana kadar gerçekten keyif aldım” dedi. “Bu yapımda yer alan her bir kişi Superman nerd’ü. Hepimiz filmlerini izleyerek büyüdük. Bazılarımız çizgi romanlarını okuyordu. Bu yüzden çok büyük bir sevgiyle yapıldığını hissediyorum. Ve bence bu Superman’in bir mizah anlayışı olacak.”

 

Aktör sözlerine şunları da ekledi: “Hem kendi tarzımızı ortaya koyacağımız hem de çok sevdiğimiz bir materyali onurlandıracağımız için heyecanlıyız.”

 

Gunn’ın işlerine neredeyse her zaman komedi kattığı göz önüne alındığında (Marvel için yaptığı “Guardians of the Galaxy” üçlemesi), yaklaşmakta olan “Superman: Legacy”nin Superman’in daha mizahi bir yönünü ortaya çıkaracağını duymak çok şaşırtıcı değil. Superman’in beyaz perdedeki son macerasının büyük ölçüde Zack Snyder‘ın ultra ciddi ve cesur tonuyla tanımlandığı düşünüldüğünde bu yine de kayda değer bir değişiklik. Maalesef Henry Cavill Superman‘in bu daha süper ciddi versiyonunu canlandırmıştı.

 

“Superman: Legacy”de Corenswet ve Brosnahan’a James Gunn ve Peter Safran’ın yeni DC Evreni’ni başlatacak bir çizgi roman karakterleri topluluğu eşlik ediyor. Bunlar arasında Lex Luthor (Nicholas Hoult), Jimmy Olsen (Skyler Gisondo), Metamorpho (Anthony Carrigan), Mister Terrific (Edi Gathegi), Guy Gardner (Nathan Fillion), Hawkgirl (Isabela Merced) ve daha fazlası yer alıyor. Geçen yıl “Shazam: Fury of the Gods”tan “The Flash” ve “The Marvels”a kadar pek çok çizgi roman filmi fiyaskoyla sonuçlandı. 

 

Rachel Brosnahan, Prime Video’nun dönem dizisi The Marvelous Mrs. Maisel‘ında kadın bir komedyeni müthiş canlandırmıştı. Dizi 5 sezon sürdü. Tavsiyedir.

 

Peki Gunn süper kahraman yorgunluğunun yaklaşmakta olan DC Evreni’ni etkilemesinden endişe ediyor mu?

 

Gunn geçen yıl Rolling Stone’a “Bence süper kahraman yorgunluğu diye bir şey var” demişti. “Bence bunun süper kahramanlarla bir ilgisi yok. Anlatılan hikayelerin türüyle ve gözünüzü toptan, yani karakterden ayırıp ayırmadığınızla ilgili. Superman’i seviyoruz. Batman’i seviyoruz. Iron Man’i seviyoruz. Çünkü onlar kalplerimizde taşıdığımız inanılmaz karakterler. Ve eğer ekranda sadece bir sürü saçmalık haline gelirlerse, gerçekten sıkıcı olurlar.”

 

“Superman: Legacy” 11 Temmuz 2025’te Warner Bros. tarafından sinemalarda gösterime girecek.