the o.c. dizisinde az daha emma stone da yer alıyormuş

the o.c. dizisinde az daha emma stone da yer alıyormuş


bu da böyle bilgi


2003-2007 yılları arasında televizyona damga vuran Josh Schwartz imzalı gençlik dramasının prodüksiyon kitabına göre casting aşamasında Emma Stone ile görüşülmüş. The O.C. yaratıcılarının çıkardığı “Welcome to The O.C.: The Oral History” kitabında diziden Kaitlin Cooper‘ın neredeyse çok farklı görüneceği yazıyor.  

 

Kaitlin Cooper karakteri The O.C. pilot bölümünde ilk kez tanıtıldığında, Marissa’nın (Mischa Barton) küçük kız kardeşini Shailene Woodley‘den başkası canlandırmıyordu. Ancak iki sezon sonra, küçük kız kardeş karakterin yetişkinliği için yeni oyuncu arayışı başladı. 

 

Welcome to The O.C.: The Oral History adlı yeni kitapta, dizinin yaratıcısı Josh Schwartz ve baş yapımcısı Stephanie Savage, yazar Alan Sepinwall ile birlikte diziye ve o oyuncu seçimine geri dönüyor. “Bunun için epeyce insanla görüştük,” diye hatırlıyor Savage. “Hayden Panettiere’i düşündük, Britt Robertson’ı gördük. Lily Collins.

 

Schwartz, “Emma Stone ile bir görüşmemiz oldu” diyor ve Savage, Stone’un Julie Cooper’ı canlandıran Melinda Clarke’a çok benzediğini ekliyor. The O.C severlerin bildiği gibi, rol nihayetinde Willa Holland‘a gitti ve Holland, Cohen’lerin kapısına ayak bastığı ilk andan itibaren rolün hakkını verdi. 

 

Bu da böyle bilgi, bizdeki Medcezir’in The O.C uyarlaması olduğunu öğrendiğimizden beri hayatımız değişti.