the office yeniden çekilmeyecek

the office yeniden çekilmeyecek


aynı evrende geçen farklı bir dizi?


Geçtiğimiz ay bolca “Ne alaka?” dedirten, kara mizahın yapıtaşlarından The Office’in yeniden çekilmesi haberi gündeme Dwight’ın zımbası gibi düşmüştü. Açıklamayı yapan, dizinin ortak yaratıcısı Greg Daniels, bunun nasıl bir şey olabileceğine açıklık getirdi. Kesinlikle bir yeniden başlatma olmayacak.

 

Prime Video‘da üçüncü sezonunu yeni tamamlayan dizisi “Upload” için TheWrap’e konuşan Daniels, The Office’in geri dönmesi halinde (henüz resmi olarak harekete geçmiş bir şey yok) bunun daha önceki sezonlarda anlatılanların tamamen yeniden canlandırılması olmayacağını açıkladı.

 

“Hiçbir şeyi yeniden başlatma olarak düşünmeyi sevmiyorum, ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Çünkü bu hikayeyi güzel bir şekilde sonlandırdığımızı hissediyorum. Karakterler kapanışı yaptı. Aynı diziyi asla farklı bir kadroyla yeniden yapmak istemem çünkü bence o diziyi yapmak için televizyondaki en şanslı kadroya, gelmiş geçmiş en iyi kadroya sahibiz. Dolayısıyla yeniden başlatma fikri ilgimi çekmiyor.”

 

Aslında yapmak istediği şeyin “Star Wars” yan dizilerine benzer bir evrende devam etmek olduğunu açıkladı. Ancak Daniels aynı zamanda, varsayımsal proje için gerçekte hangi terimi kullanacağını belirleyemedi.

 

“Belki de The Mandalorian’ın Star Wars evreninde yeni bir dizi olması gibi bir şey, ne demek istediğimi anlıyor musunuz? Bu, belgesel ekibinin farklı bir konu hakkında belgesel yapması gibi bir şey.” dedi.

 

Daniels şimdilik “Upload” ile devam etmeyi umuyor. The Office evreninde geçen yeni bir dizi, biraz tuhaf bir girişim olur. The Office, karakterlerinden ibaret bir durum komedisi dizisi. Dizinin evreni, bildiğimiz evrendi.