kieran culkin ve kardeşleri aynı animasyon dizisinde

kieran culkin ve kardeşleri aynı animasyon dizisinde


the second best hospital in the galaxy


Succession yıldızı Kieran Culkin‘in uzaylı kardeşlerini gerçek hayattaki kardeşlerinden daha iyi kim canlandırabilir?

 

Macaulay Culkin, Rory Culkin, Christian Culkin ve Shane Culkin, Kieran‘ın yakında yayınlanacak Prime Video animasyon dizisi The Second Best Hospital in the Galaxy‘nin bir bölümüne seslerini vererek beş kardeş birlikte ilk oyunculuk projesine imza atıyor.

 

Dizi, küçük yaşlardan beri performans sergileyen ancak kariyerlerini farklı yönlere çektiklerinden beri ekranı nadiren paylaşan Culkin kardeşler için nadir bir ekran buluşması anlamına geliyor. 

 

Culkin ailesinde bu buluşmaya katılamayanlar da var: Quinn Culkin, 2008’de araba çarpması sonucu hayatını kaybeden Dakota Culkin ve 2000 yılında aşırı dozda uyuşturucudan ölen üvey kız kardeş Jennifer Adamson.

 

Macaulay’in kariyeri 90’ların başında ilk kez yükselişe geçtiğinde, sık sık kardeşleriyle birlikte rol aldı, Home Alone serisinde Kieran’la ekranı paylaştı ve Quinn ile Rory, 1993 yapımı The Good Son’da yer aldı. 

 

The Second Best Hospital in the Galaxy, Dr. Sleech ve Dr. Klak’ın (Keke Palmer) anksiyete, yasadışı zaman döngüleri ve derin uzay hastalıklarını tedavi etmeye çalışmalarını konu alıyor. Yaratıcı Cirocco Dunlap’ın dizisi, Sam Smith, Maya Rudolph ve Natasha Lyonne’un da aralarında bulunduğu yıldızlarla dolu bir oyuncu kadrosuna ve Tracee Ellis Ross, Bowen Yang, Abbi Jacobson, John Waters ve daha birçok konuk oyuncuya sahip. 

 

Dizinin ilk sezonunun sekiz bölümünün tamamı 23 Şubat‘ta Prime Video‘da yayınlanacak.