willem dafoe, beetlejuice 2’deki rolünü açıklıyor

willem dafoe, beetlejuice 2’deki rolünü açıklıyor


oldukça yakışmış


Willem Dafoe yakında vizyona girecek olan ölümsüz kara komedi “Beetlejuice 2” filminin detaylarını açıklıyor.

 

Tim Burton‘ın başrollerini Michael Keaton, Winona Ryder ve Catherine O’Hara‘nın paylaştığı 1988 yapımı filminin uzun zamandır beklenen devam filminde tanıdık yüzlü yeni karakterler asıl kadroya eşlik ediyor. Mesela Wednesday dizisi ile Tim Burton’ın yeni favori oyuncusu Jenna Ortega, Winona Ryder‘ın kızını ve Catherine O’Hara‘nın torununu canlandırıyor. Filmin yeni karakterleri arasında Justin Theroux ve Willem Dafoe da yer alıyor.

 

Variety’ye konuşan Dafoe, rolünün eski tarz Hollywood korkularına meta bir selam niteliğinde olduğunu ve karakterinin öbür dünyada yeni bir kimlik bulan ölü bir “B-filmi aksiyon yıldızı” olduğunu söyledi.

 

Dafoe, “Öbür dünyada bir polis memurunu oynuyorum, yani ölü bir insanım,” dedi. “Hayattayken bir B-filmi aksiyon yıldızıydım ama bir kaza geçirdim ve beni diğer tarafa gönderen de bu oldu. Ama yeteneklerim sayesinde öbür dünyada bir dedektif oldum. Yani benim öte dünyadaki yeni işim bu. Ama yaşarken kim olduğum sorusu renk katıyor: bir B filmi aksiyon yıldızı.”

 

“Poor Things” oyuncusu, “Henüz herhangi bir sahne görüntüsü görmedim ama bunu yapmak eğlenceliydi” diye ekledi.