yeni avengers filmine loki’den kevin feige’nin favori kurtarıcısı atandı

yeni avengers filmine loki’den kevin feige’nin favori kurtarıcısı atandı


her şirkete böyle idareci lazım


Marvel beğendiği bir film yazarı ya da aradığı yönetmeni bulduğunda, özellikle de Kevin Feige, yedinci sanat erbabını bir türlü bırakmıyor. Belki de son zamanlarda, mevcut Marvel Stüdyoları kadrosundaki hiç kimse yazar/yapımcı Michael Waldron kadar Marvel Stüdyoları ile sürekli iş yapmamıştır. Bu nedenle, senarist yeni Avengers’ı yazmak üzere görevlendirildi: Michael Waldron, Kang Hanedanlığı filmini yazacak. 

 

Bir ay kadar önce, Kang Hanedanlığı’nın yönetmeni olarak açıklanan Destin Daniel Cretton ise yaptığı açıklamada diğer Marvel projeleri olan “Wonder Man” serisi ve “Shang-Chi” devam filmini geliştirmeye daha fazla zaman ayırmak için filmden çekildiğini açıklamıştı. Şirketteki çatırdamalar yön değişikliğine işaret ediyor. Marvel, Sam Raimi gibi internete düşen birçok dedikodunun ardında hala yeni Avengers için bir yönetmen arıyor.

 

Ant-Man And The Wasp” filmini yazan yazar Jeff Loveness, başlangıçta Kang Hanedanı’nı yazması için işe alınmıştı. Adam görevine devam ediyor. Fakat Waldron da filme kendi damgasını vurmak isteyecektir, ayrıca Waldron, MCU’ya ilk kez “Loki” ile tanıttığı Kang karakteriyle daha iyi dinamik oluşturacaktır. 

 

Waldron, Marvel ve Feige için bir sürü iş yaptı. İlk olarak, “Loki ” dizisinin birinci sezonunun yaratıcısı ve baş yazarıydı ve yazdığı iş o kadar sevildi ki, filmin orijinal yönetmeni Scott Derrickson’ın iptalinin ardından “Doctor Strange And The Multiverse Of Madness” filmini yazması için hemen işe alınmıştı.

 

İşbirliğini çok sevdiği anlaşılan Feige, Marvel CEO’sunun sahip olduğu bir fikirden yola çıkarak bir “Star Wars” filmi de yazması için Waldron’u işe aldı. Filmden ses seda yok. 

 

Son olarak, Waldron halihazırda “Avengers: Secret Wars ” filmini yazıyor; dolayısıyla her ikisini de yazması son derece mantıklı. Daha önce de senarist Christopher Markus ve Stephen McFeely, arka arkaya “Infinity War/Endgame” “Avengers” filmlerini yazmıştı. 

 

Kang Dynasty” vizyon tarihi şimdilik 1 Mayıs 2026 olarak belirlendi, bu da Waldron’a filmi yazması ve Marvel’a yeni bir yönetmen bulması için bolca zaman tanıyor. “Avengers: Secret Wars” 7 Mayıs 2027’de vizyona girecek ve Marvel Sinematik Evreni’nin 6. Aşamasını ve Çoklu Evren destanını sonlandıracak.