the batman’in yeni filminde jim gordon’un rolü artacak

the batman’in yeni filminde jim gordon’un rolü artacak


o da bir maske takıyor


The Batman son yılların en çok konuşulan süper kahraman uyarlamalarından biriydi ve hayranların filmin devamını görmek için heyecanlı olduklarını söylemek yanlış olmaz. Yapım aşamasında olan ve şu anda Ekim 2025‘te gösterime girmesi planlanan The Batman Part II‘nin oyuncularından birinin aklında belirli bir olay örgüsü var gibi görünüyor. Discussing Film’e verdiği son röportajda Jeffrey Wright, Batman Part II’de canlandırdığı James Gordon karakterinin özel hayatını keşfetmeyi savunarak, karakterinin toplum içinde Batman’e benzer bir ikili role sahip olduğunu savundu.

 

Wright, “Matt’in [Reeves] vizyonunu sorgulamak muhtemelen iyi bir fikir değil,” diyor. “Onunla konuştuğum şeylerden biri, rolü oynarken karakterin özel hayatını ve onun sahip olduğu sorumluluk düzeyine sahip olan, dürüstlük ve iyiliğin kamusal yüzüne sahip olan insanları merak ettiğimdi. Komiser Gordon’un altında ne yattığını merak ediyorum çünkü Batman pelerinini takıyor ama bazı açılardan Gordon da bir maske takıyor. Gordon bir bakıma adaleti temsil ediyor ve bu kamusal kişiliğe ve vatandaşlık görevine çok şey verdiği için göz önünde bulundurması gerekebilecek fedakarlıklarla bu maskenin ardında neler yatıyor olabilir merak ediyorum. Maskesinin altında, tüm bunların onun üzerindeki etkisi nedir? Bunlar peşinden gidilmesi ilginç olabilecek sorular, ama göreceğiz.”

 

Batman Devam Filmi Ne Hakkında?

The Batman Part II ile ilgili konu detayları şu anda gizemini koruyor, ancak Robert Pattinson’ın Bruce Wayne / Batman, Zoe Kravitz’in Selina Kyle / Catwoman olarak geri dönmesi ve orijinal filmin oyuncu kadrosundan daha fazlasının yer alması bekleniyor.