bleachers’ın lana del rey içeren yeni video klibi

bleachers’ın lana del rey içeren yeni video klibi


jack antonoff ödüle doymuyor


BleachersAlma Mater” şarkısı için yeni bir müzik klibiyle geri döndü. Jack Antonoff‘un grubu, Lana Del Rey‘in konuk vokal olarak yer aldığı şarkıyı geçtiğimiz ay yayınladı. Alex Lockett tarafından yönetilen yeni videoda Antonoff gece vakti araba kullanırken tanıdık yüzler sokaklarda sıralanıyor: Bartees Strange ve Clairo’nun yanı sıra Antonoff’un kız kardeşi Rachel, anne ve babası Rick ve Shira ile eşi aktris Margaret Qualley. Lana Del Rey de videoda yer alıyor. “Alma Mater” müzik videosunu aşağıda izleyebilirsiniz.

 

Bleachers’tan “Alma Mater”, grubun yeni albümü “Modern Girl”ün ardından çıkan ikinci single. Antonoff daha önce Alma Mater’ı samimi ve gerçekçi olması için yazdığını söylemişti: “Böyle bir şarkıda sanki sizlerle bodrum katında oturuyormuşum gibi olmasını istiyorum.” 

 

Bleachers, albümün yayınlanmasının ardından 2024 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde bir turneye çıkacak.

 

Antonoff, 2024 Grammy Ödülleri‘nde Klasik Olmayan Yılın Yapımcısı dalında yarışıyor. Daha önce 2020, 2021, 2022 ve 2023 Grammy Ödülleri’nde de aynı ödüle aday gösterilmiş ve son iki törende ödülü evine götürmüştü.