eli kulağında the iron claw için a24, ilk izlenim videosu yayınladı

eli kulağında the iron claw için a24, ilk izlenim videosu yayınladı


bu üçlü çok güçlü


2023 sona ererken, yılın merakla beklenen son büyük filmlerinden biri “The Iron Claw“. A24, filmin vizyonu yaklaşırken oyuncuların bir arada yer aldığı bir ilk izlenim videosu yayınladı. 

 

Von Erich Kardeşler hakkında bir güreş draması olan Iron Claw, bilmem bilir misiniz, İngiliz TV draması “Southcliffe” ve “The Nest” filmleriyle tanıdığımız yönetmen Sean Durkin‘in son filmi. 

 

Filmde rol alan Zac Efron’un da dediği gibi, Von Erich kardeşler Teksas’tan çıkan ilk rock yıldızı güreşçi ailesiydi. 80’ler ve 90’lar boyunca hüküm sürdüler. Rey Mysterio’lu WWE’nin WWF olarak bilindiği dönemde kısa bir süre WWE’de yer aldılar. Ancak aile görünüşe göre lanetliydi ve gerçekten acımasız bazı aile trajedileriyle yüzleşmek ve bunlara göğüs germek zorunda kaldılar. Film de bu dramaları anlatacak bir yandan. 

 

Filmin oyuncu kadrosu oldukça kalabalık. Zac Efron, sigara reis Jeremy Allen White ve Harris Dickinson güreşçi kardeşlerin ana üçlüsünü canlandırırken; Maura Tierney ve Holt McCallany ebeveynlerini, McCallany aynı zamanda güreş koçları olan kalpsiz ve talepkar bir aile reisini ve Lily James de Efron’un sevdiceğini canlandırıyor.

 

Filmin müziklerini The Arcade Fire‘ın multi-enstrümantalist üyelerinden Richard Reed Parry besteledi. A24 tarafından yurt içinde gösterime sokulacak olan “The Iron Claw”ın Türkiye’de 1 Mart 2024’te vizyona girmesi planlanıyor.