jennifer lopez’in this is me… now filminde ve hayatında ben affleck’in yeri

jennifer lopez’in this is me… now filminde ve hayatında ben affleck’in yeri


sizden de bir nepo bebeği bekliyoruz


Jennifer Lopez, yakında çıkacak olan “This Is Me… Now” albümünde ve ona eşlik edecek filmde kocası Ben Affleck ile olan aşkını belgeleme fikrini başlangıçta herkesin desteklemediğini itiraf ediyor.

 

Lopez, “Sanatçılar olarak kalbimizin sesini dinlemeliyiz ve ben de kalbimin sesini dinleyerek belki de herkesin iyi bir fikir olmadığını düşündüğü bir şeyi yaptım ama bunu yapmak zorundaydım” diyor.

 

Lopez, “This Is Me…Then“in 20. yıldönümünü kutlayan yeni albümü “This Is Me… Now”ı 16 Şubat‘ta yayınlayacak. Aynı adlı, Dave Meyers‘in yönettiği kısa film de aynı tarihte Amazon MGM Studios tarafından yayınlanacak.

 

Elbette Lopez’in Affleck’le hayatlarını ön plana çıkarma konusunda bazı endişeleri var çünkü “İkimizde de birlikte anılmaya başladığımız ilk dönemde maruz kaldığımız medya eleştirilerinden kaynaklanan travma sonrası stres bozukluğu var” diyor ve ekliyor: “Ama artık daha yaşlıyız. Daha akıllıyız. Neyin önemli olduğunu, hayatta neyin gerçekten önemli olduğunu da biliyoruz ve bu diğer insanların ne düşündüğü değil. Bu, kim olduğunuza sadık kalmakla ilgili.”

 

Filmin senaryo mu yoksa belgesel mi olduğu sorusuna Lopez şu yanıtı verdi: “Bunu anlamak için görmeniz ve deneyimlemeniz gerekiyor. Bu yüzden ben buna ‘müzikal deneyim’ diyorum. Çünkü müzik var, onu görebiliyorsunuz, duyabiliyorsunuz ve sonra onu yaşayabiliyorsunuz.”

 

Filmin kısa süre önce yayınlanan teaser’ında Lopez’in şu sözleri yer alıyordu: “Küçük bir kızken biri bana büyüyünce ne olmak istediğimi sorduğunda cevabım her zaman… aşık olmak olurdu.”

 

Lopez neredeyse bir yıl önce romantik komedi “Shotgun Wedding“in galasında bana Affleck’le yeniden birlikte rol almayı çok istediğini söylemişti. İkili 2003 yapımı “Gigli” filminde birlikte rol almış ve film hem eleştirmenler tarafından yerden yere vurulmuş hem de gişede büyük bir hüsrana uğramıştı.

 

Lopez ve Affleck ilk olarak 2000’li yılların başında sevgili olmuşlardı. “Bennifer”, 2003’te düğünlerini iptal ettikten kısa bir süre sonra sona erdi. İlişki, 2021’de yeniden alevlendi ve 2022’de Las Vegas’ta evlendiler.

 

Lopez ve Affleck en son 5 Aralık’ta Hollywood’da Elle’in Hollywood’daki Kadınlar kutlamasında onurlandırıldıklarında kırmızı halıda göründüler. Playtuşu magazin sundu…