jeremy allen white güreşmek ve shameless’tan bahsediyor

jeremy allen white güreşmek ve shameless’tan bahsediyor


röportajdan derlemeler


Jeremy Allen White, şu sıra Zac Efron‘la birlikte rol aldığı Sean Durkin‘in yeni güreş draması “The Iron Claw heyecanını yaşıyor. Variety, bizim Shameless Lip olarak tanıdığımız, The Bear’da popülaritesinin zirvesine çıkmış oyuncu ile röportaj yaptı. Kariyerinden bahsetti. 

 

“The Iron Claw”ı yapmanın en zor yanı fizikselliği miydi? Her şeyin koreografisinin yapıldığını biliyoruz ama canınız yanıyor ve çok çalışmanız gerekiyor olmalı.

 

Kesinlikle emek istiyor. Evet, Chavo Guerrero süreç boyunca bize rehberlik ettiği için çok şanslıydık. Kendisi de profesyonel bir güreşçi ve profesyonel güreşçi bir aileden geliyor. İnanılmaz derecede bilgili ve yetenekliydi. Ve süreç ilk başta inanılmaz derecede ürkütücüydü çünkü profesyonel güreş izliyorsunuz, Chavo’nun yaptıklarını izliyorsunuz ve sizin böyle bir şey yapabilmeniz pek mümkün görünmüyor. Ve bunu yapmak büyük bir beceri gerektiriyor. Ama sanırım öğrenme sürecinde, çok iyi olmasanız bile rol arkadaşınız tarafından desteklendiğinizi fark ediyorsunuz. 

 

Hiç iplerden atladığınız ve “Bunu gerçekten yapacak mıyım?” dediğiniz bir an oldu mu?

 

Kesinlikle korktuğum anlar oldu. Ya kendime zarar vereceğimi ya da kendimi aptal durumuna düşüreceğimi düşündüm. Örneğin, yapmamız gereken bir hareket var, ben köşedeki ipin üzerindeyim ve başka bir güreşçiyle birlikte takla atıyorum. Güreşçi ile aynı anda yapıyorduk. Ona güvendim ve yaptım ve “Tamam, yaptım. Bu iyiydi.” dedim. Birkaç kez daha yaptık ama sonra kayıttan izledim ve Tanrım, takla atarken başım yerden sadece birkaç santim uzaktaydı. En azından benim için, cehalette de bir miktar güvenlik vardı. Sanırım cehaletim cesaret gibi görünebilirdi ama aslında sadece cehaletti.

 

“The Bear”ın yapımcılarına “The Iron Claw”ı yapacağınızı söylediğinizde, “O güreş hareketlerine dikkat et. Prodüksiyona geri dönmeni istiyoruz” dediler mi?

 

Hayır, gerçekten çok heyecanlandılar. Kendimi incitmem umurlarında değil. Çok sevimliler ve umursuyorlar ama güvenli olacağını biliyorlardı. Ayrıca yaralanırsam iyileşmek için çok zamanım vardı. İkinci sezondan önce iyileşmek için çok zamanım olacaktı.

 

“The Bear”ın 3. sezon çekimlerine başlayacağınızı ama neler olacağını bilmediğinizi söylemiştiniz. Dizi ne durumda?

 

Size doğruyu söyleyeyim, sanırım birkaç senaryo yazdılar. Hiçbirini okumadım. Ocak ayında bazı şeflerle bir araya gelerek epey bir zaman geçireceğimi biliyorum. Sanırım üçüncü sezondaki restoran için bir menü belirlenecek. Bu menüyü farklı şeflerle bir araya getirmeye ve yemek pişirmeye başlayacağımı ve kamera karşısında daha fazla şey yapmak için hazırlanmaya çalışacağımı biliyorum. 

 

İlk sezondan önce hepimiz çok hazırlık yaptık. Ben aşçılık okuluna gittim ve restoranlarda falan çok zaman geçirdim. İkinci sezonun büyük bir kısmı restoranı bir araya getirmekle ilgiliydi, o yüzden çok fazla yemek yoktu. Ama şimdi, üçüncü sezonda, sanırım ilk sezonda sahip olduğumuz o işleyen mutfak atmosferine geri döneceğiz.

 

İsteyip de kapamadığınız bir rol oldu mu?

 

Aman Tanrım. O kadar çok var ki. Yani, Tanrım. Düşünmeye çalışıyorum çünkü bu rolleri alan birçok kişiyle arkadaşım. Kaçan biri olduğunu söyleyemem ama Cameron Monaghan bunu biliyor. 

 

“Shameless” için seçmelere katıldığımda, seçme süreci boyunca hem Lip hem de Ian için seçmelere katılıyordum. Ian’ı oynamayı çok istiyordum. Sonra bana “Hayır, sen Lip’i oynayacaksın.” dendi. Sonra Lip’i oynamayı ve bunu uzun süre yapmayı gerçekten çok sevdim. Ama evet, Ian’ı gerçekten kovaladım ve “Aslında bu adam için uygunsun” dediklerinde hayal kırıklığına uğradığımı hatırlıyorum.

 

Röportaj bu kadar. Mutfak arkalarında stresli sigara içmenin ikonik figürü olmuş ve en dertli anlarımızı havalı göstermiş Jeremy Allen White’a ne kadar teşekkür etsek az.