mark ruffalo bile pes etme noktasına defalarca gelmiş

mark ruffalo bile pes etme noktasına defalarca gelmiş


başarılı oyuncudan hayat tavsiyeleri


Üç Oscar‘a aday gösterilmesine ve tüm zamanların en yüksek hasılat yapan filmlerinden bazılarında rol almasına rağmen, Mark Ruffalo bile oyunculuğu bırakmayı düşündü. Hot Ones‘ın son bölümünde konuşan Ruffalo, sadece oyunculuk kariyerinin başlarındaki dibe vuruşları değil, aynı zamanda oyunculuğu birçok kez bıraktığını da açıklıyor. Ruffalo, kendisi için bu kişisel düşüş noktalarını anlatırken, oyunculuğa temelli bağlı kalmasını sağlayan zamanlarından örnekler verdi. 

 

Ruffalo konsept gereği acılı kanat yerken, “Herhalde tüm bu süreç boyunca altı kez bırakmışımdır,” dedi. “En yakın olanı, babam inşaat boyacısıyken gerçekleşti. Ona yardım etmek için Wisconsin’e gittim ve bir şantiyeye girdim. Kum püskürtmekle uğraşan adamlar gördüm… Ellerim bunun için çok yumuşaktı ve annem işi bırakmak istediğimi öğrendi. Anneme söylemedim çünkü üzüleceğini biliyordum. O da bunu öğrendi ve beni arayıp “Ne yapıyorsun?” dedi. Bana ‘Eğer oyunculuğu bırakırsan seninle bir daha asla konuşmayacağım. Sana çok kızacağım ve üzüleceğim…’ dedi ve ben annemin hiç böyle konuştuğunu duymamıştım. Baba, annemle konuştum, gitmek zorundayım çünkü annem bırakmama izin vermiyor, dedim”

 

Mark Ruffalo’ya daha sonra Hot Ones sunucusu Sean Evans tarafından, bir zamanlar kendisi gibi işi bırakmanın eşiğinde olan hevesli oyunculara ne söyleyebileceği konusunda bir tavsiyesi olup olmadığı soruldu. Marvel yıldızı sadece oyunculuğa hevesli olanlara değil, aynı zamanda şu anda sahip olduklarının ötesinde hayatlarının herhangi bir bölümünü sürdürmeye hevesli olanlara da bazı tavsiyelerde bulundu.

 

Ruffalo, “Sizi durdurabilecek tek kişi sizsiniz,” dedi. ” Herhangi bir sanatçı olarak bu kadar yeter diyen kişi sizsiniz. Çünkü bazen ‘Bu dünya bunu yapmama karşı’ gibi hissediyorsunuz, benim de böyle çok zamanım oldu. Sonra borçtan uzak durun, büyük borçlar almayın çünkü zamana ihtiyacınız var ve tüm zamanınızı bu borca hizmet ederek geçiremezsiniz. İşinizi yapıyor olmanız gerekir. Üçüncüsü, kendinizi geliştirin. Şu anda herkes sosyal medyada ve herkes bir şekilde aynı olmaya çalışıyor ve bundan uzak durun ve kendinizi geliştirin ki kendi sesiniz olsun. Aradıkları kişi sizsiniz, bir sonraki ‘X’ değil. Bir tarz geliştirin, bir çalışma şekli geliştirin.”

 

Yorgos Lanthimos’un yeni filmi Poor Things’te rol alan Ruffalo, 9 Şubat’ta beyaz perdede olacak.