michael mann, muhtemel yeni projelerine ilgisini doğruladı

michael mann, muhtemel yeni projelerine ilgisini doğruladı


bu arada ferrari'ye ne kaldı?


Adam Driver’lı Ferrari’sini sabırsızlıkla beklediğimiz Michael Mann, sıradaki projeleri hakkında duyduğumuz bazı söylentileri doğruladı: Bir Vietnam Savaşı konulu proje bir de yeni bilim kurgu filmi.

 

Uproxx ile yakın zamanda yaptığı bir röportajda Mann, Vietnam’da geçen bir projeye olan ilgisinden bahsetti. Mark Bowden‘ın savaşın dönüm noktası Tet Taarruzu‘nu anlatan Hue 1968 romanını uyarlamak isteyen Mann, aslında 2017’de 10 bölümlük bir FX dizisi olarak bu projenin taslağını çizmişti. Tekrar gündeme gelen projenin televizyonda mı kaldığı yoksa sinema boyutuna göre yeniden mi şekillendirildiği doğrulanmadı.

 

Röportajda ayrıca bir bilimkurgu filmine de atıfta bulunuyor ve bu konu sorulduğunda kısa ve öz bir yanıt veriyor: “Bu konuda konuşamam!” 

 

Röportaja kısaca dahil olan bir diğer konu da elbette, hakkında en son Adam Driver’ın Robert De Niro’nun yerini doldurduğunu duyduğumuz Heat 2. Warner Bros bu film için büyük bir bütçe ayırmaya hazır. Büyük yıldızlar ise projeye katılmakta istekli görünüyor. Channing Tatum ve Jeremy Allen White, ilgilerini açıkça dile getirdiğinden, bildiğimiz kadarını oluşturuyor. Her iki ismi de Mann’ın dünyasında hayal etmek zor değil. 

 

Bir bir gidelim. Önce Ferrari konuşalım. Ülkemizde Ferrari, 22 Aralık‘ta sinemada izleyicisiyle buluşacak.