muhtemel pawel pawlikowski filmi bütçe arıyor

muhtemel pawel pawlikowski filmi bütçe arıyor


cold war'un yönetmeninden yeni film


Ida” ve “Cold War” gibi bizi mahveden ünlü dram filmleriyle tanınan Polonyalı yönetmen Pawel Pawlikowski, “The Island” adlı film için Joaquin Phoenix ve Rooney Mara ile bir araya gelecek. Pawlikowski’nin yazacağı bir dönem filmi olan dramatik gerilim “The Island“, gerçek olaylara dayanıyor. 

 

1930’larda ıssız bir adada, kendi özel cennetlerine kaçan Amerikalı bir çifte odaklanacak. Yatıyla adadan geçen bir milyonerin çifti bir magazin sansasyonuna dönüştürmesinin ardından, adaya kendini kontes olarak tanıtan başka bir çiftin ziyareti ve lüks otel inşa planları işleri yokuşa sürükleyecek. 

 

Bu arada film hiç gerçekleşmeyebilir. FilmStage’in, Jonathan Glazer’ın “The Zone Of Interest” filmini de çeken görüntü yönetmeni Łukasz Żal ile yaptığı röportaja göre, filmin şu anda prodüksiyonda olması gerekiyordu, ancak ön prodüksiyon sırasında parasal sorunlardan dolayı prodüksiyon süreci sıkıntıya girdi. 

 

“Paweł Pawlikowski’nin filmini ne zaman çekeceğimizi bilmiyorum çünkü grev yüzünden çok para kaybettik,” diye açıkladı. 

 

Zal, her ihtimale karşı başka büyük bir film üstlenmemeye çalışsa da, projenin bir anda suya düşebileceğini öne sürdü. “Sonra: pff. Çok fazla iş, çok fazla çaba çöp. Ben sadece bekliyorum çünkü başka bir şey almak istemedim. Ne üzerinde çalıştığımı soruyorsunuz ve dürüst olmak gerekirse bilmiyorum. Birkaç reklam filmi çekiyorum, oğlumla ilgileniyorum.”

 

Şu anki film iklimi göz önüne alındığında, zaten güvencesiz, finanse edilmesi zor bir projenin hurdaya çıkarabileceği bizi şaşırtmaz. Fakat Cold War inanılmaz bir filmdi ve Pawel Pawlikowski’nin üretmeye devam etmesini isteriz.