senenin en iyi korkusu geri dönecek

senenin en iyi korkusu geri dönecek


talk to me devam filmi hakkında


2023 korku filmleri için bereketli bir yıldı ve yılın en yüksek puan alan filmlerinden biri A24’ün Talk To Me’siydi. Film şu anda Rotten Tomatoes‘ta %94 “Certified Fresh” eleştirmen puanı ve %82 seyirci puanıyla yer alıyor. Film bu yılın başlarında gösterime girdikten sonra, A24’ün bir devam filminin de yolda olduğunu duyurması uzun sürmedi. 

 

Talk To Me‘nin yıldızı Sophie Wilde geçtiğimiz günlerde NME’ye Charlotte Wells, Jennifer Kent ve Robert Eggers gibi yönetmenlerle çalışmayı da içeren bazı hayal projeleri hakkında konuştu. Talk To Me’deki karakterinin kaderine rağmen, Wilde devam filminin bir parçası olmayı da umuyor. 

 

“Bir parçası olmak istiyorum,” diye açıkladı Wilde. FOMO’ya yakalanacağım. 

 

“‘Çocuklar, yönetmen yardımcısı olabilir miyim? Bom operatörü olabilir miyim? Sadece orada olmak istiyorum!’ 40 yaşıma geldiğimde, olmadı Talk To Me 10 için beni geri getirin. Uzun vadeli oynuyorum.”

 

Mia’nın Talk To Me’deki ölümüne rağmen, Wilde’ın seriye geri dönmesinin pek çok yolu var. Ne de olsa, bir korku filminin yıldızı öldürülmesine rağmen ilk kez geri dönmüyor. Talk to Me’deki gizemli elin insanların ölüleri görmesini sağladığı düşünülürse, Wilde artık ölmüş olan Mia olarak kolayca bir cameo yapabilir. Bazı hayranlar da Talk To Me’de “diğer tarafı” daha fazla görmek istediklerini dile getirdiler ki bu da Mia’nın dönüşü için kesinlikle bir alan açacaktır. 

 

Talk To Me Ne Hakkında?

Sophia Wilde, Talk to Me filmini şöyle tanımlanıyor: “Bir grup arkadaş mumyalanmış bir el kullanarak ruh çağırmayı keşfettiklerinde, içlerinden biri çok ileri gidip korkunç doğaüstü güçleri serbest bırakana kadar bu yeni heyecanın müptelası olurlar.”

 

Devam filminde Danny ve Michael Philippou yönetmenliğe geri dönerken, Philippou senaryoyu Bill Hinzman ile birlikte yazacak. 

 

Danny, resmi olarak duyurulmadan önce The Hollywood Reporter’a devam filmi hakkında şunları söyledi: “Elimde ‘Aman Tanrım, bunu çekmeyi çok istiyorum’ dediğim materyaller var. Bu şimdiye kadarki en harika şey. A24 bana gelse ve dese ki, ‘Biliyor musunuz? Bir devam filmi istiyoruz. Karşı koyamazdım. Bunu yapmayı çok isterdim.”

 

Talk to Me, yönetmenlerin tutku projesi olduğu 100 metre uzaktan anlaşılan bir ilk uzun metraj. Devam filmi çılgınlığının amatör ruhu öldürüp seriyi yapaylaştırmamasını temenni ediyoruz.