will smith, tokat sonrası ilk kez konuşarak i am legend devam filmini doğruladı

will smith, tokat sonrası ilk kez konuşarak i am legend devam filmini doğruladı


ben de insanım diyor


Tokat reis Will Smith, ana akımda ve ülkemizde de ses getirmiş bilimkurgu filmi I Am Legend’ın devam filmi haberlerini doğruladı. 

 

Suudi Arabistan‘da düzenlenen Kızıldeniz Uluslararası Film Festivali‘ndeki bir söyleşide konuşan Smith, “Yarın Michael B. Jordan ile bir telefon görüşmem var. Senaryo yeni geldi… Muhtemelen çok fazla bilgi veriyorum…” dedi. 2007 yapımı filmi izleyenler, ana karakterin sonundan dolayı böyle bir devamın mümkün olmadığını düşünebilir. Ona da aktörün cevabı hazır.

 

Smith, karakteri Robert Neville‘in ilk filmin sonunda ölmesine rağmen, DVD ekstralarında karakterin hayatta kaldığı alternatif bir son bulunduğunu ve devam filminin bu dünyada var olacağını söyledi.  

 

Smith, “Karakterimin yaşadığı DVD versiyonunun mitolojisiyle devam ediyoruz” dedi. “Size daha fazlasını söyleyemem ama Michael B. Jordan var ve bunu yapıyoruz.”

 

Francis Lawrence tarafından yönetilen ve 2007’nin sonlarında Warner Bros tarafından piyasaya sürülen I Am Legend, 256 milyon doları Kuzey Amerika’da olmak üzere dünya çapında 585 milyon dolar hasılat elde etmişti. Devam filmi ilk olarak 2022 baharında duyuruldu ve ilk filmin yazarı ve yapımcısı Akiva Goldsman da projeye geri dönüyor.

 

Tokat olayı hakkında

Smith, King Richard filmiyle en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanmadan kısa bir süre önce sunucu Chris Rock‘a tokat attığı meşhur Oscar 2022 töreninden bu yana ilk kez kamuoyunun karşısına çıktı.

 

“Son birkaç yıldır yaşadığım olumsuzluklar konusunda net olmalıyım: Bu dünyadaki görevime odaklanmam için başkalarının beni alkışlamasına ihtiyacım yok,” dedi Smith. “Her zaman dünyaya iyilik katmak istedim, her zaman insanları gülümsetmek istedim, her zaman kendimi neşe ve ilham sürecine adadım. Kendinizi iyi hissetmenizi istiyorum, buradayım çünkü kalbimin en derinlerinde sizin iyi hissetmenizi istiyorum.

 

“Aynı zamanda son derece insanım,” diye devam etti aktör. “Erdemim henüz mükemmelleşmedi. Erdemimi mükemmelleştirme sürecindeyim. Başıma gelen en güzel şey, ışığımı mükemmelleştirmek için derin bir alçakgönüllülük ve derin bir ilham almış olmamdır. Hayatımın bundan sonraki aşaması da bu olacak: Işığımı mükemmelleştirmek ve olabildiğince çok insana olabildiğince parlak bir şekilde yansıtmak.”

 

Suudi fantastik filmi HWJN’nin dünya prömiyerinin açılış törenine katılan Smith, hem Ritz-Carlton’ın dışında hem de içeride hayranlarının akınına uğradı.

 

Festival 9 Aralık Cumartesi gününe kadar devam edecek ve kapanışını Hayao Miyazaki‘nin Studio Ghibli animasyonu The Boy And The Heron ile yapacak.