ben affleck & matt damon ikilisi hollywood’u ele geçirme planları yapıyor

ben affleck & matt damon ikilisi hollywood’u ele geçirme planları yapıyor


hem yapımcı hem oyuncular kervanı


Ben Affleck ve Matt Damon geçen yıl “Air” ile güçlü bir başlangıç yaptırdılar. Şimdi ikilinin uzun yaratıcı ortaklığı, Affleck’in yöneteceği ve Damon’ın başrolünü üstleneceği bir suç gerilimi olan “Animals” ile devam ediyor. THR’nin haberine göre Netflix, çekimlerine bu Mart ayında Los Angeles’ta başlanacak olan filmi satın aldı.

 

Connor McIntyre tarafından yazılan ve Billy Ray tarafından revize edilen “Animals”, oğlu kaçırılan bir belediye başkan adayının kendisinin ve eşinin ellerini kirletmek zorunda kalmasını konu alıyor. Uzun süredir üzerinde çalışılan projenin şu anki ismine ulaşmadan önce “The Animals Of Los Angeles” ve “Be Gentlemen” gibi birkaç ismi vardı. Affleck ve Damon, Dani Bernfeld ile birlikte Artists Equity şirketi aracılığıyla ortak yapımcılık yapacaklar.  

 

“Animals” Affleck ve Damon’ın birlikte çalıştıkları onuncu film olacak. Bundan önceki son filmleri “Air”, Artists Equity’nin yapımcılığını üstlendiği ilk filmdi ve Affleck’in 2016 yapımı “Live By Night”tan bu yana ilk yönetmenlik çalışmasıydı. Nike’ın Michael Jordan’la sektörü değiştiren bir ayakkabı sözleşmesi imzalamasını konu alan bir spor finansmanı draması olan “Air”, Affleck ve Damon için kolay bir işti, izleyicileri kolayca kazandı ve eleştirmenlerden övgü dolu notlar aldı. Bu film Prime Video’da yayınlanmadan önce vizyona da girdi ve muhtemelen Netflix de “Animals”a yayın öncesi kısa bir vizyon süresi tanıyacak.

 

Affleck “Animals” için yönetmen koltuğuna geri dönüyor ama başrolde yer almayacak. Damon ise, Affleck’in kardeşi Casey Affleck’le birlikte bir başka Artists Equity filmi olan “The Instigators”ı da içeren rol alacağı filmler listesine bir film daha ekliyor. Damon’ın gelecek filmleri arasında “IF”, “Unstoppable” ve Ethan Coen’in 23 Şubat’ta vizyona girecek olan “Drive-Away Dolls” filmi de yer alıyor.

 

“Animals” ise planlandığı gibi Mart ayında çekilmeye başlanırsa 2024 sonu/2025 başında sinemalarda olacak.