john krasinski ve natalie portman’ın başrolde olduğu guy ritchie imzalı mitoloji filmi

john krasinski ve natalie portman’ın başrolde olduğu guy ritchie imzalı mitoloji filmi


apple tv+ gollerine devam ediyor


Geçtiğimiz ay The Family Plan‘in başarısının ardından Apple Original Films ve Skydance yeni bir film için yeniden bir araya geliyor. Deadline‘ın haberine göre John Krasinski ve Natalie Portman, Guy Ritchie‘nin yöneteceği Fountain of Youth‘un başrollerini paylaşacak. Skydance Media’nın stüdyo olarak hizmet vereceği filmin yapımcılığını Apple için Skydance, Vinson Films ve Project X Entertainment üstlenecek.

 

Senaryosu James Vanderbilt tarafından yazılan film, mitolojik Fountain of Youth’u bulmak için küresel bir soygunda ortaklık yapan iki ayrı kardeşi (Krasinski ve Portman) konu alıyor. Hayatlarını değiştirecek ve muhtemelen ölümsüzlüğe götürecek epik bir macerada ipuçlarını takip etmek için tarih bilgilerini kullanmaları gerekiyor.

 

Apple ve Skydance Media arasındaki ilk kez yapılan bir ortaklıktan doğan Fountain of Youth’un yapımcılığını Skydance’ten David Ellison, Dana Goldberg ve Don Granger üstlenecek. 

 

Fountain of Youth, Vanderbilt‘ten “yöneticileri havalara uçurduğunu” söylediği bir senaryo aldıktan sonra Skydance için yüksek bir öncelik oldu, ancak stüdyo filmle ilerlemeden önce doğru yetenek paketine ihtiyaç duyuyordu. Şehirdeki herhangi bir yönetmen kadar meşgul olan Ritchie, ilkbahardan beri projeyi izliyordu ve Krasinski de aynı zamanda projenin etrafında dönüyordu, ancak ikili grevler işleri duraklatmaya zorladı. Grevler çözüldüğünde, her ikisi de taahhütlerini gerçekleştirdiler ve gecikme aynı zamanda Portman’ın 2024’ün başında açılan programıyla diğer başrolü alması için kapıyı açtı. Çekimlerin bu yılın ilk çeyreğinde yapılması planlanıyor.

 

Bu haber, Apple ve Skydance’in Mark Wahlberg’in başrolünü oynadığı The Family Plan filminin Apple TV+’da gösterime giren en büyük film olmasından bir ay sonra geldi. Ortaklığın önümüzdeki dönemde, Miles Teller ve Anya Taylor-Joy’un başrollerini paylaştığı türler arası aksiyon filmi The Gorge ve yakın zamanda duyurulan, Ryan Reynolds ve Kenneth Branagh’ın başrollerini paylaşacağı aksiyon-macera filmi Mayday gibi bazı yüksek profilli filmlerle güçlü bir programı var.