selena gomez’li wizards of waverly place geri dönüyor

selena gomez’li wizards of waverly place geri dönüyor


bir neslin favori çocukluk dizisi


Disney Channel ile büyümüş gençlerin okul sonrası dizisi, Selena Gomez‘in tanınmasıyla ilişkilendirilen Wizards of Waverly Place‘in devamı geliyor. Disney Branded Television, orijinal yıldızlardan Selena Gomez ve dizideki kardeşi David Henrie‘nin yürütücü yapımcılığını üstlendiği devam dizisi için pilot bölüm siparişi verdi. Gomez, kariyerinin başlamasına yardımcı olan Alex Russo karakteriyle Disney Channel’ın pilot bölümünde konuk oyuncu olarak yer alırken, David Henrie de Justin Russo rolünü düzenli dizi oyuncusu olarak yeniden canlandıracak. Ona yeni oyuncular Janice LeAnn Brown (Disney’s Just Roll with It), Alkaio Thiele (Call Me Kat) ve Mimi Gianopulos (American Princess) eşlik ediyor.

 

Yeniden hayata geçirilen pilot bölüm, Disney Channel’ın bir başka komedi yan ürünü olan Raven’s Home’un arkasındaki yazarlar ve yürütücü yapımcılar Jed Elinoff ve Scott Thomas’tan geliyor. 

 

Bölüm, WizTech’te yaşanan gizemli bir olayın ardından yetişkin Justin Russo’nun büyücü güçlerini geride bırakarak karısı ve iki oğluyla normal bir insan hayatı yaşamayı tercih etmesiyle başlıyor. Ancak eğitime ihtiyacı olan güçlü bir genç büyücü kapısında belirdiğinde bir sürprizle karşılaşır. Ve Justin, Wizard World’ün geleceğini güvence altına almak için geçmişini kucaklamak zorundadır.

 

Justin’in kanatları altına aldığı güçlü genç büyücü Billie’yi dizinin başrol oyuncusu Brown canlandıracak. Thiele, Justin’in en büyük oğlu Roman Russo’yu; Gianopulos ise Justin’in eşi Giada’yı canlandıracak.

 

Gomez, Henrie, Elinoff ve Thomas’ın yanı sıra Gary Marsh (Disney’s Descendants: The Rise of Red) ve Andy Fickman (Race to Witch Mountain) da dizinin yapımcılığını üstlenirken, Fickman yönetmen koltuğunda oturacak.

 

Marsh, Wizards of Waverly Place’in arkasındaki itici güç olan ve Gomez’in Dallas’taki bir oyuncu seçmesi sırasında keşfedilmesinde etkili, eski üst düzey Disney Channels yaratıcı yöneticisiydi.

 

Todd J. Greenwald tarafından yaratılan ve 2007-2012 yılları arasında yayınlanan orijinal dizi, üç kardeşin sihirli yeteneklerinde ustalaşırken ergenlik döneminin zorluklarını aşmaya çalıştığı Russo ailesini takip ediyordu. Kadroda ayrıca Jake T. Austin, Jennifer Stone, Maria Canals-Barrera ve David DeLuise de yer alıyordu.

 

Pilot bölüm siparişi, Wizards Of Waverly Place’in yeniden canlandırılması ya da yeniden başlatılması konusunda yıllardır internette yapılan tartışmaları sonlandırdı. Bu aynı zamanda Disney Branded Television’ın Disney Channel’ın çok kameralı sitcom dizilerini güçlendirme stratejisine de uyuyor.

 

Gomez şu anda Hulu/20th TV’nin hit komedi dizisi Only Murders In the Building’in yıldızı ve baş yapımcısı olarak Disney ailesinde yer alıyor. Ayrıca önümüzdeki aylarda vizyona girecek bir biyografik filmde 11 kez Grammy Ödülü kazanan Linda Ronstadt‘ı canlandırdı.