bryan cranston, the office’in yeni versiyonu için film olmasını öneriyor

bryan cranston, the office’in yeni versiyonu için film olmasını öneriyor


cidden mantıklı


Showrunner Greg Daniels‘ın The Office için resmi olarak bir yeniden başlatma planlamaya başlamak için bir geliştirme odası açtığı ortaya çıkınca sevilen dizinin hayranları “hayırdır” olmuştu. The Office’in yeni bir versiyonuyla ilgili ayrıntılar çok az, ancak Walter White’ımız, Bryan Cranston kısa bir süre önce sitcom’un dizi yerine bir film olarak yapılması fikrini ortaya attı.

 

Cranston, Jenna Fischer (Pam) ve Angela Kinsey‘e (Angela) “Office Ladies” podcast’ine konuk oldu.

 

“Diyelim ki bir yeniden yapım dizisi yok, ama ya bir film olsaydı? Bu insanların nerede olduklarını görebileceğimiz bir şey. Tüm oyuncu kadrosunda merak ettiğimiz insanlar var. Sonunda merak ettik, nereye gittiler? Onlara ne oldu?”

 

Fischer, Daniels işin içinde olduğu sürece “The Office”in film versiyonuna imza atacağını söyledi “çünkü [o zaman] ona güvenirim. Anlıyor musunuz? Greg yazdığı ve işin başında olduğu sürece evet derim.” 

 

Kinsey, “Bunu çocuklarım için yapardım çünkü bunun eğlenceli olduğunu düşüneceklerini düşünüyorum” diye ekledi.

 

Cranston, “Sadece bir figüran olmak istiyorum,” dedi. “Bir adam olurdum. Yaya geçidi görevlisi ya da onun gibi bir şey olurdum. Sadece bir şey.”

 

Cranston’ın sorusuna rağmen, The Office’in yeniden yapımı bir televizyon dizisi olarak şekilleniyor. Ayrıca büyük olasılıkla NBC sitcom’un orijinal dönemindeki karakterlerin hikayesini devam ettirmeyecek. Daniels geçen yıl The Wrap’e verdiği demeçte geleneksel anlamda bir “yeniden başlatma” ile ilgilenmediğini ve aynı evrende farklı bir hikaye anlatmaya daha hevesli olduğunu söyledi. Bu da orijinal “Office” karakterlerinin dizide kesinlikle ortaya çıkabileceği anlamına geliyor, ancak muhtemelen ana odak noktası olmayacaklar.

 

Daniels orijinal dizi için “O hikayeyi güzel bir şekilde sonlandırdığımızı hissediyorum” dedi. “Karakterler kapanışı yaptı. Aynı diziyi farklı bir kadroyla yeniden çekmeyi asla istemezdim çünkü bence bu diziyi yapmak için televizyondaki en şanslı kadroya, gelmiş geçmiş en iyi kadroya sahibiz. Dolayısıyla yeniden başlatma fikri ilgimi çekmiyor.”

 

“Belki de ‘The Mandalorian’ın Star Wars evreninde yeni bir dizi olması gibi bir şey, ne demek istediğimi anlıyor musunuz?” diye devam etti. “Bu belgesel ekibinin farklı bir konu hakkında belgesel yapması gibi bir şey.”

 

Aynı adlı İngiliz dizisinin Amerikan uyarlaması olan “The Office”, 2005-2013 yılları arasında NBC’de dokuz sezon ve 201 bölüm boyunca yayınlandı. Dizinin başrolünde, dizinin yeniden başlatılmasında asla yer almayacağını sık sık dile getiren Steve Carell yer alıyordu.

 

Sonuç olarak uzun metraj bir The Office çok daha az risk alan ve sevilmesi garanti bir yapım olabilirdi. Yeni dizi için bu kadar emin değiliz.