üretime ara vermeyen drake’in j.cole ile paylaştığı bol aksiyonlu klip

üretime ara vermeyen drake’in j.cole ile paylaştığı bol aksiyonlu klip


eğlendik


For All The Dogs albümünü yayınlamasından hayli kısa zaman sonra Drake, Scary Hours 3 isimli yeni EP albümünü bu gece yayınlayacağını duyurdu. Dün gece ise yerinde durmayan sanatçının First Person Shooter klibi rap çevrelerinde interneti kırayazdı. Drake ve J. Cole, 2024 turnelerini duyurduktan sadece bir gün sonra “First Person Shooter” için Gibson Hazard yönetmenliğinde çekilen yeni müzik videosunda karşı karşıya geldi.

 

Çarşamba öğleden sonra yayınlanan görsel, meme kültürü referansları ve CGI efektleriyle dolu. Bir ofiste başlayan klipte Brian Baumgartner, nam-ı diğer “The Office” dizisinin Kevin‘ı, iş bilgisayarında birinci şahıs nişancı oyunu oynarken bir yandan da single’ı dinliyor. CEO’dan bir telefon alıp ona herkesin masalarında meşgul olduğunu söyler, oysa gerçekte Drake ve J. Cole bir konferans odasında masa tenisi oynuyor.

 

The Office: Kevin Malone Meets Little Kevin Cosplay Video | NBC Insider

 

Video ilerledikçe rapçilerin Örümcek Adam’ın Örümcek Adam’ı işaret etmesi ve Lionel Messi ve Cristiano Ronaldo‘nun Louis Vuitton kampanyasında satranç oynaması gibi popüler kültür anlarını yeniden yarattıklarını görüyoruz.

 

Drake and J. Cole recreate Ronaldo and Messi' chess photo; goes viral

 

Drake ayrıca sağ elinde beyaz bir eldivenle Michael Jackson‘a da selam gönderiyor, zira First Person Shooter’ın Billboard’un Hot 100 listesinde 1 numaraya yükselmesi Drake’i Michael Jackson’la birlikte, solo erkekler arasında en çok 1 numaraya yükselen single’ı üreten sanatçı yaptı (13) ve tüm sanatçılar arasında dördüncü sıraya yerleştirdi. Bu haberin hemen ardından Drake, Jackson’ın kendi şirketi OVO’nun ürünlerini giydiği bir fotoğrafını “Mooooooooood” başlığıyla paylaştı ve J. Cole’u etiketledi. “First Person Shooter” Ekim ayında listelere girdiğinde Drake’in 13., J. Cole’un ise ilk 1 numaralı single’ı oldu.

 

First Person Shooter’ın ana albümü For All The Dogs’tan çıkan 23 şarkının tamamı ilk haftasında single listesinin ilk 50’sinde yer aldı.