en çok izlenen romantik komedilerden bridget jones, dördüncü filmle dönüyor

en çok izlenen romantik komedilerden bridget jones, dördüncü filmle dönüyor


kadro aynı


Bridget Jones efsanesi, bu bahar çekimlerine başlanacak yeni bir filmle beyaz perdeye bir orta yaş kadını olarak geri dönüyor. Mail on Sunday’in haberine göre, çifte Oscar ödüllü aktris Renée Zellweger, Mayıs ayında yeni film için çalışmalara başlayacak.

 

Film, Helen Fielding’in 2013 tarihli ve Mad About The Boy adındaki Bridget Jones romanına dayanacak. Jones’un sosyal medya ve flört uygulamaları çağında 51 yaşında iki çocuklu bekar bir anne olmasını konu alan romanından uyarlanacak.

 

54 yaşındaki Zellweger’in İngiliz ikonunu yeniden canlandıracağı için “heyecanlı” olduğu söyleniyor. Önceki filmlerdeki partnerleri Mark Darcy ve Daniel Cleaver’ı canlandıran Colin Firth ve Hugh Grant‘in de geri dönmesi bekleniyor.

 

Bridget Jones’s Baby’nin ekranlara gelmesinden sekiz yıl sonra çekilen film, Zellweger’in karakterinin yüksek mevkilerde uçan avukat Bay Darcy ile evlenmesi ve çocuğunun babasının o olduğunu öğrenmesiyle sona ermişti.

 

Geçtiğimiz yıl Hollywood oyuncularının grevleri nedeniyle dördüncü filmin çekilemeyeceği söylentileri ortaya çıkmış, Fielding ise çekilen her filmin bir “mucize” olduğunu söylemişti.

 

Daha önce Radio Times’a film hakkında şunları söylemişti: “Bence film yapmak, gerçekleştirmek ve iyi olmasını sağlamak gerçekten zor ve biz de gerçekten iyi olmasını istiyoruz. Ama gerçekten öyle olmasını umuyorum. Bunu beyaz perdede görmeyi çok isterim.”

 

Bridget Jones, ilk film Bridget Jones’s Diary’nin 2001 yılında gösterime girip 222 milyon sterlin hasılat elde etmesinden bu yana dünya çapında bir gişe rekortmeni haline geldi.