karate kid yeniden yapımlara tur bindiriyor

karate kid yeniden yapımlara tur bindiriyor


yeni karate çocuk belli oldu


Türk Sineması biyografi filmlerine, Hollywood ise yeniden yapımlara doymuyor. Yeni Karate Kid’imiz Ben Wang oldu. 

 

Karate Kid yeniden-yeniden yapılıyor. Fakat bu sefer liyakatli bir başrolle. 

 

Daha önce Disney+ dizisi “American Born Chinese“de Michelle Yeoh‘la birlikte rol alan Wang, Sony’nin Jackie Chan ve Ralph Macchio’yu bir araya getiren yeni “Karate Kid” filmindeki başrol için dünyanın dört bir yanından binlerce genç oyuncunun yarıştığı dünya çapındaki bir araştırmanın ardından aranan rolü kaptı. Stüdyo yetkililerine göre Wang, karakterle arasındaki derin bağı ortaya koyan çarpıcı bir seçme performansı sergiledi.

 

Akıcı bir şekilde Mandarin dilini de konuşabilen aktör, Karate, Wing Chun/Kung Fu, Gumdo, Kempo ve Taekwando da dahil olmak üzere pek çok dövüş sanatında yetenekli.

 

Kasım ayında bir video aracılığıyla oyuncu arayışını duyuran Chan ve Macchio, Sony Pictures’ın filminde ikonik “Karate Kid” karakterlerini yeniden canlandıracaklar.

 

Yeni filmle ilgili ayrıntılar henüz gizli tutuluyor ancak Macchio bir kez daha orijinal “Karate Kid” film üçlemesinden Daniel LaRusso‘yu canlandırırken, Chan de Kung Fu ustası Mr. Han rolüne geri dönecek.

 

Filmin yönetmenliğini Netflix’in “I Am Not Okay With This” ve “The End of the F-ing World” dizilerinin yaratıcısı ve yönetmeni Jonathan Entwistle üstlenecek. “Peter Rabbit”in senaristi Rob Lieber senaryoyu kaleme alacak ve Karen Rosenfelt yapımcılığını üstlenecek.

 

Sony Pictures filmi 13 Aralık 2024‘te sinemalarda gösterime sokacak.

 

“Karate Kid” filmleri dünya çapında 618 milyon dolar kazandı ve Emmy adayı Netflix dizisi “Cobra Kai”yi ortaya çıkardı. Josh Heald, Jon Hurwitz ve Hayden Schlossberg tarafından yaratılan dizi, orijinal filmlerdeki olaylardan onlarca yıl sonra geçiyor ve Daniel ile Johnny Lawrence arasındaki rekabeti yeniden alevlendiriyor. Bu diziyi öneriyoruz.