mallory bechtel, richard linklater’ın çekimleri 20 yıl süren filmine katıldı

mallory bechtel, richard linklater’ın çekimleri 20 yıl süren filmine katıldı


bu adamın olayı bu


Mallory Bechtel, Richard Linklater‘ın Stephen Sondheim ve George Furth‘un müzikali Merrily We Roll Along‘un sinema uyarlamasında Paul Mescal, Ben Platt ve Beanie Feldstein ile birlikte rol alacak.

 

Rolüyle ilgili ayrıntılar henüz açıklanmadı.

 

Merrily, Broadway müzikallerinin yetenekli bir bestecisi olarak kendini kanıtladıktan sonra Hollywood filmlerinin yapımcısı olmak için arkadaşlarını ve şarkı yazarlığı kariyerini terk eden Franklin Shepard’ı anlatıyor. Hikaye 20 yıl sürüyor ve Linklater, 12 yılda çektiği Oscar adayı Boyhood’daki çekim stratejisini kullanarak filmi aynı zaman aralığında çekecek. Yani filmin çekimleri tam 20 yıl sürecek. 

 

Kitabı Furth’a, müzik ve sözleri Sondheim’a ait olan müzikal, George S. Kaufman ve Moss Hart’ın 1934 tarihli aynı adlı oyununa dayanıyor. 1981’de Broadway’de 44 ön gösterim ve 16 performans sergileyen müzikal, kısa bir süre önce Daniel Radcliffe, Jonathan Groff ve Lindsay Mendez’in başrollerini paylaştığı ve 24 Mart’a kadar Hudson Theatre’da devam edecek olan bir yeniden canlandırma ile Broadway’e geri döndü.

 

Mallory Bechtel beyazperdedeki ilk çıkışını Ari Aster’in çığır açan A24 korku filmi Hereditary’de yapmıştı. 

 

Merrily We Roll Along’u 20 yıl sonra izleyeceğiz. Film bitiminde Paul Mescal 48, yönetmen Richard Linklater 83 yaşında olacak.