masters of the universe için son ev sahibi amazon

masters of the universe için son ev sahibi amazon


bahtı kara film bu sefer yapılabilecek mi?


Mattel’in He-Man oyuncağına dayanan gerçek dünya adaptasyon “Masters of the Universe” filmi yıllardır geliştirme cehennemindeydi ve beş yıl içinde üç kez stüdyo değiştirdi. Sony yıllarca dağıtım haklarına sahipti (hatta bir noktada takvimde 5 Mart 2021 tarihli bir film vardı) ve başrolde Noah Centineo vardı. Ardından Kyle Allen’ın başrolde olduğu bir projeyle Netflix‘e geçti ve o da hiçbir yere varamadı. Ardından, geçen sonbaharda Netflix geliştirmeyi bıraktı ve Amazon MGM Studio dağıtımcılık görevini üstlendi. Şimdi, “Transformers” filmi “Bumblebee” ile tanınan Travis Knight ile yeni bir yönetmene sahip olabilir. Çıkmayan candan ümit kesilmez.

 

Deadline’ın haberine göre Knight uzun süredir geliştirilmekte olan film için resmi imzayı atmamış olsa da ve diğer unsurlar hala devrede olsa da, filmin etrafında dolanan en iyi seçenek.

 

Chris Butler senaryoyu, “Lost City”nin yazarları David Callaham ve Aaron & Adam Nee tarafından kaleme alınan ilk taslaktan yola çıkarak yeniden yazacak. Butler, Knight’ın yönettiği ya da yapımcılığını üstlendiği “ParaNorman” (2012), “Missing Link” (2019) ve “Kubo and the Two Strings” (2016) gibi LAIKA filmleriyle tanınıyor.

 

Sinema dünyasında “Masters of the Universe” muhtemelen en iyi Dolph Lundgren’in başrolünü oynadığı 1987 yapımı filmle hatırlanıyor. O filmi de yeni nesil bilmiyor. 

 

Netflix animasyon dünyasında daha başarılı oldu ve animasyon dizi olarak “Masters of the Universe: Revelation”u 2 sene önce yayınladı. Dizi bazı eleştirmenler tarafından “yeteri kadar erkek olmamakla” eleştirilmişti.