naruto uzun metraj filminin yönetmeni belli oldu

naruto uzun metraj filminin yönetmeni belli oldu


shang chi adam


Naruto, en popüler beş anime saysak herkesin ortak kararı olabilir. Karakterlerin kolunu geriye savurarak koştuğu anime, uzun metrajlı bir filme uyarlanacak ve “Shang Chi & The Legend Of The Ten Rings” filminin arkasındaki Destin Daniel Cretton yönetecek.

 

Masashi Kishimoto tarafından yazılan ve çizilen “Naruto” mangası, çevresinde tanınmak isteyen ve köyünün lideri Hokage olmayı hayal eden genç bir ninja olan Naruto Uzumaki’nin hikayesini anlatmaktadır. Naruto, Eylül 2005’ten Aralık 2009’a kadar Cartoon Network’te de yayınlanan dünya çapında popüler bir Japon anime televizyon dizisi haline getirilmiştir.

 

Manga kanadında da Naruto, tüm zamanların en çok satan manga serilerinden biri ve dünya çapında 47 ülke ve bölgede 250 milyondan fazla kopya satmıştır; bunun 153 milyonu sadece Japonya’da, geri kalan 97 milyonu ise başka yerlerde basılmıştır.

 

Cretton aynı zamanda Lionsgate için uyarlamayı yazacak ve Jeyun Munford ile birlikte şirketi Hisako aracılığıyla yapımcılığı üstlenecek.

 

Proje 2015’ten beri Arad’ın şirketi tarafından geliştiriliyordu ancak Cretton’ın projeye dahil olması projeye yeni bir soluk kazandırdı. Cretton şu anda Marvel için “Shang Chi”nin devam filmini geliştiriyor ve “Wonder Man” dizisinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. Yönetmen, büyük liglere çıkmaya hazırlanıyordu. Avengers 5’i yönetmeye hazırdı, ancak daha sonra Marvel için olan genel yükümlülüklerini gerekçe göstererek ve bir kerede halledebileceğinden fazlasını üstlendiğini öne sürerek projeden çekildi.

 

Muhtemelen, “Shang Chi 2” Naruto’dan önce gelir. Avatar’ın tuhaf dizi uyarlamasından sonra Naruto nasıl olur, göreceğiz. Daha da önemli soru ise animasyonların filme dönüşmesine gerek var mı?