ÇOCUKLAR İÇİN SATANİST BOYAMA KİTABI

ÇOCUKLAR İÇİN SATANİST BOYAMA KİTABI


İçinizdeki Şeytani öldürmeyin


İçindeki şeytanı öldürmek istemeyen, Şeytan’ın öğretisini bir sonraki nesle aktarmak isteyenler için boyama kitabı geldi.

 

 

Çocuklara her şeyi boyayarak öğretmeye çalışmak yüzyıllardır süren bir gelenek. Tuvalet eğitimini de boyama kitabıyla çocuklara vermeye çalışıyoruz, din eğitimini de… Bu geleneğin son halkası Satanizmi çocuklara boyama kitabı sayesinde öğretmek oldu.

 

 

İçten bir ‘Allah allah/Buda buda, ne günlere kaldık arkadaş!’ demeden önce hemen olayı açıklayalım. Geçtiğimiz haftalarda Florida eyalet yönetimi okullar ve çevresinde sadece Hristiyan öğretilerine uygun kitaplar satılmasına karar verdi. Bunun büyük bir kısıtlama olduğuna karar veren Satanic Temple, The Satanic Children’s Book Of Activities isimli boyama kitabını yayınladı. Eyalet yönetiminin dinle bağlantılı kararlar almasını protesto eden Satanic Temple, satanist çocukların da eğitime ihtiyacı olduğunu vurguladı.

 

 

Bu protestoyu sadece satanistler için değil hakkı yenen bütün inançlar için yaptıklarını açıklayan Satanic Temple, isminden beklenmeyecek bir insanlık sergiledi. Siz de çocuğunuzun nine demeden önce Cerberus, dede demeden önce Necronomicon demesini istiyorsanız kitabı online olarak indirebilirsiniz. The Satanic Children’s Book Of Activities’i hemen indirmek için sizi BURAYA alalım.