KEDİSİNİN HAYALİNDEKİ EVİ İNŞA EDEN ADAM

KEDİSİNİN HAYALİNDEKİ EVİ İNŞA EDEN ADAM


Kedilere özel Ev İçinde Ev


Evlerimizin neşeleri kediler, hınzırlıklarıyla tırmanmadık yer bırakmazlar. Mümkün olsa perdelerin kornişlerinden tutun da avizelere kadar tırmanmak isterler. Kedilerinin bu özelliğini bilen ve gören Minnesotalı Greg Krueger, kedileri için evinin içinde mega bir oyun alanı yarattı.

 

 

Evinin her yerine bir platform döşeyen Krueger, yaklaşık 10.000 dolar harcayarak tavanda açtığı tünellerle ve kedi yürüyüş parkurlarıyla kedilerinin hayalini gerçekleştirdi.

 

 

 

Bizim bildiğimiz insanlar genellikle kendi çocukları için evlerinin dışında ya içinde salıncak kurarlar veya ağaç evler inşa ederler. Kedileri için farklı bir yol izleyen 49 yaşındaki Greg Krueger isimli kedi sahibi, evcil hayvanlarını mutlu etmenin yolunu bularak binlerce kilometre öteden bizleri bile sevindirdi.

 

 

 

Duvarların çeşitli şekillerde oyularak tünellere açılmasını sağlayan Kruegee, evini 15 yıldan fazla bir süredir tadilattan çıkartmıyormuş. Yürüyüş parkularını ve yolları sevdiğini söyleyen Greg Krueger, kedileri de bir o kadar sevdiği için böyle bir girişimde bulunduğunu söylüyor.