KLASİK ALBÜM KAPAKLARI GIF’LERLE NİKAH MASASINA OTURDU

KLASİK ALBÜM KAPAKLARI GIF’LERLE NİKAH MASASINA OTURDU


Mükemmel çifte Mutluluklar Diliyoruz


En ikonik grupların en ikonik albüm kapaklarını bir kez daha anıyoruz. Fakat bu sefer GIF olarak… Hem de mevcutları arasındaki en kaliteli hallerinden biriyle.

 

Her şey, JB’nin müzik gruplarının klasik albümlerini animasyonlarla canlandırarak eğlenceli işler ortaya çıkarmasıyla başladı. Sadece eğlenmek ve yoğun bir iş gününün stresini atmak için bu albüm kapaklarını canlandırdığını söyleyen JB, sadece birkaç tane yapayım derken kendisini bir sürü albüm kapağının GIF'ini yaparken bulmuş.

 

Nirvana

 

Daha evvel de sitemizde değindiğimiz; albüm kapaklarının gerçek anlamda önlü arkalı fotokopisinin çekildiği çalışmadan tutun da, Lego monte edilen kapaklara hatta ve hatta kedilerin başrolde oldukları kapaklara kadar birçok farklı çalışmaya meze olan bu unutulmaz albüm kapakları böylelikle bir kez daha karşımıza çıkmış oldu.

 

NOFX

 

Tsarımlarını yaptığı albümlerin bazılarını bir zamanlar dinlediğini, bazılarınıysa hala zevkle dinlediğini belirtmeden geçemeyen tasarımcı, hoşuna giden albüm kapaklarını internetin en sevilen animasyon formu GIF'lere dönüştürmeye devam edeceğini söylüyor.

 


Blur

 

Korn’dan Metallica'ya, NOFX'ten Pennywise’a, Bad Religion’dan Blur'e ve daha nicelerine uzanan bu seçmece GIF çalışmasından gönül yolculuğuna çıkaran kareler:

 

Korn

 

Pink Floyd

 

Metallica

 

Metallica

 

Coldplay

 

http://i.kinja-img.com/gawker-media/image/upload/s–qgP8gR7n–/a2lblbjetenozxlif1r5.gif

NUFAN

 

Pennywise

 

Bad Religion

 

Iron Maiden

 


Led Zeppelin

 


Jimmy Eat World

Alice Cooper

 

Cannibal Corpse