TRUE DETECTIVE’DEN İLK RESMİ OYUNCU AÇIKLAMASI GELDİ

TRUE DETECTIVE’DEN İLK RESMİ OYUNCU AÇIKLAMASI GELDİ


Vatana Millete Hayirli Olsun


HBO’nun karıncalı görüntüsüne eşlik eden o cızırtılı sesi ne zaman duysak kaliteli bir yapım izleyeceğimizi biliriz. Game of Thrones ile ejderha nasıl terbiye edilir öğreten, How to Make It in America ile para nasıl kazanılır dersleri veren ve Boardwalk Empire ile içki yasağıyla baş etme yöntemlerini gösteren televizyon kanallarının kraliyet ailesi HBO, True Detective ile bizi Sherlock ve John Watson’dan sonra en sevdiğimiz iki dedektif ile tanıştırdı.

 

 

8 bölümünü hayattan kopup yalnızca ihtiyaç molaları vermek suretiyle izlediğimiz dizide bize herkesin katil olabileceğini düşündürerek şüphecilik akımının ikinci kuşak öncüleri olan ‘bromance’ler Rust ve Marty’i çoktan özlemiştik ki dizinin ikinci sezonundan nihayet bir haber geldi. İkinci sezonun başrolleri kim olacak diye binbir türlü senaryo yazılıp Brad Pitt’ten Jessica Chastain’e kadar birçok isim dedikodulara karışırken, Colin Farrell’den onay geldi.

 

 

“İkinci sezonda True Detective’de olacağım için çok heyecanlıyım” açıklamasından başka hiçbir şey söylemeyen Farrell, rolünün detaylarıyla ilgili her türlü yorumdan kaçındı. Rivayete göre Colin Farrell’a yeni sezonda Vince Vaughn, Elizabeth Moss, Rachel McAdams, Jessica Biel ve Taylor Kitsch isimlerinden biri/birkaçı eşlik edecek. Gelişmeleri merakla bekliyoruz.