FACEBOOK’TAN KİŞİYE ÖZEL YILLIK

FACEBOOK’TAN KİŞİYE ÖZEL YILLIK


Mark Zuckerberg'den Erken Yilbaşi Hediyesi


Noel Baba'nın yoğun trafiği nedeniyle aylardır beklediğimiz hediyelerde rötar yaşanabilir. Kemer sıkma politikaları yıl sonunda karşımıza çıkabilecek muhtemel hediyelerin pahada hafiflemesine neden olabilir. Varsın olsun! Sonuçta önemli olan maneviyat, değil mi?

 

İkinci adresimiz Facebook sağ olsun, ufak tefek hediyelerle 2014'te kalbimize giden yol bir nebze de olsa yarılanabiliyor. O yüzden elle tutulur formda bir hediyeye kavuşamayanlar üzülmesin. Sosyal medyanın züğürt tesellisi yine Facebook'tan geliyor. İki hafta evvel 2014'ün özet görüntülerini kişiye özel videolarla karşımıza çıkaran Facebook, şimdi de bir nevi yıllık görevi görecek hizmeti sunuyor. 

 

 

ŞURADAN bedava yani parasız edinebileceğiniz ufak jestle, 2014'te Facebook üzerinden paylaştığınız en önemli/özel anlar tek ve uzun bir fotoğraf karesi olarak sizlere dönüyor. Fotoğraf albümünden hallice bu hizmetle el emeği göz nuru bir fotoğraf albümü düzenlemeye üşenenlerin ilacı ayağına geliyor. Eğer ki; bazılarının dediği gibi sosyal medyanın her şey olmasına çeyrek varsa, Year In Review da insanın kendine yakışan fotoğraf albümünü düzenlemesidir diyor ve sizleri Facebook hesabınız üzerinden göğsünüzü gere gere paylaşabileceğiniz şahsi albümünüzle baş başa bırakıyoruz.