YENI INSTAGRAM: TWITTER

YENI INSTAGRAM: TWITTER


Twitter, Instagram'i Evlat Ediniyor


ABD – Sovyetler Birliği arasındaki Soğuk Savaş dönemini kaçıranlar üzülmeyin; sosyal medya devleri arasındaki soğuk savaş tüm hızıyla devam ediyor. Özellikle Facebook ve Twitter arasındaki yenilik çekişmesi, dev sosyal medya derbisini her geçen gün farklı boyutlara taşıyor. İki sosyal medya devinin yenilik çekişmesinde son hamle Twitter’dan geldi.

 

 

2012 yılında Facebook bünyesine katılan fotoğrafın, like’ın ve fenomenin mabedi Instagram’ı kendisine örnek alan Twitter, bünyesinde bulunan fotoğraf paylaşımı özelliğinde reforma gitti. Artık Twitter’da da aynı Instagram’da olduğu gibi fotoğraf filtreleme özelliğini kullanabileceğiz. Sadece filtrelerin adını değiştiren Twitter, temelde Instagram’la birebir aynı hizmeti vermeyi planlıyor.

 

 

Bütün sosyal medya ağlarının benzer özellikleri kopyalayarak birbirinin aynısı sitelere dönüşeceği günlere az kaldı. Bu gidişle bütün sosyal medya ağlarında ilkokul arkadaşlarımızı ekleyebilecek, fotoğraf çekip filtreleyebilecek ve attığımız her adımı paylaşabileceğiz.