MÜZİK DÜNYASI DAVID LYNCH VAKFI İÇİN BİR ARAYA GELİYOR

MÜZİK DÜNYASI DAVID LYNCH VAKFI İÇİN BİR ARAYA GELİYOR


David Lynch hayırlı işlere vesile oluyor


2016’da tekrar çekilecek, bir dönemin kült dizisi Twin Peaks’in yanı sıra Mulholland Drive, Lost Highway ve Eraserhead gibi gönlümüzü yakan filmlerin usta yönetmeni David Lynch’in; travma sonucu psikolojik yardıma ihtiyacı olan insanlar için kurduğu David Lynch Vakfı’nın 10. yılı şerefine müzik dünyasının ünlü isimleri bir araya geliyor.

“The Music Of David Lynch’s” isimli konser, 1 Nisan’da Los Angeles’ta gerçekleşecek. Lynch’in yönettiği filmlerin soundtrack’leri ve Twin Peaks’te yer alan şarkıların yanı sıra yönetmenin kendi albümündeki şarkılardan bazıları tekrar yorumlanacak. Bu etkinliğe katılacak sanatçılar arasında; Zola Jesus, My Morning Jacket’tan Jim James, Yeah Yeah Yeahs’ten Karen O, The Flaming Lips, Duran Duran, Sky Ferreira, Moby, Angelo Badalamenti, Chrysta Bell ve Donovan var.

Kurulduğu 2005 senesinden bu yana 500.000’den fazla savaş, aile içi şiddet gibi sebeplerden travma yaşayan insana burs imkanı sağlayan vakfın bir Türkiye şubesinin de bilinçaltı yönetmenimiz David Lynch önderliğinde açılmasını temenni ediyoruz.