STAR WARS TEMALI DÜĞÜNDE SON SÖZ SÖYLENDİ

STAR WARS TEMALI DÜĞÜNDE SON SÖZ SÖYLENDİ


Bundan daha detaylısına The Force Awakens diyoruz


Evlilik müessesesinin türlü versiyonu mevcut. Nikah masasını “Aile arasındaki sade törenle” ucuza getirenler, hiçbir masraftan kaçınmayıp konaklara/yalılara taşanlar… Tabii bir de işin fantastik kısmını düşünenler var. Hayran oldukları diziyi/filmi/hipodromu alıp benzer bir konseptle dünya evine girmek isteyenlere yabancı değiliz. Bu girişimler ucuza kaçılmadığında harika sonuçlara mahal verebiliyor. “Önemli olan niyet” demeyin, sonuçta düğününüzde aleme maskara olmak istemezsiniz. O yüzden Los Angeles’lı taze çift Jennifer ve Joshua’nın Star Wars konseptinde çığır açan düğünlerini kendinize örnek alabilirsiniz.

Jennifer’ın neredeyse Joshua kadar sevdiğini söylediği Star Wars serisinin oldukça başarılı bir şekilde yedirildiği düğünden harika fotoğrafları görünce insanın nikah masasına oturası ve bir daha da kalkmayası geliyor. Fikrin uygulanış biçimi ve kaba tabiriyle “Hiçbir masraftan kaçınılmaması” tatlı çiftin düğününü en az kendileri kadar tatlı bir hale getiriyor.

 

Bir bakıyorsunuz dansınız sırasında Darth Vader size eşlik ediyor, bir bakıyorsunuz orkestra İmparatorluk Marşı’nı çalıyor. Storm Trooper’ların gözetimi altında geziyorsunuz. Bu düğünle ilgili tek bir kelime edilmesi gerekirse o da “Mükemmel” olmalı. Daha azı kurtarmaz.