VESVESE İLE 23 NİSAN’DA ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ

VESVESE İLE 23 NİSAN’DA ÇİFTE BAYRAM KUTLUYORUZ


Elektronik müzik bayramınız kutlu olsun


Son olarak geçtiğimiz ay Other People Label Night’ı gerçekleştiren Vesvese, 23 Nisan’da elektronik müzik takipçilerini bir günlüğüne başbakan yapmaya hazırlanıyor.

İstanbul gece hayatını çekilir hale getiren etkinliklerinin müptelası olduğumuz oluşum, yeni etkinliğinde tıpkı Other People Label Night’taki gibi Eski Elhamra Sineması’nı mesken ediniyor.

UK Garage – Bass sound’unun peşinden koşanlar için çok önemli bir isim olan İngiliz prodüktör BEN UFO’nun assolistlik yapacağı gecede; Barış K, Gantz, Levni & Sloth Pallas ve Kerem Akdağ da yer alacak.

Minimüzikhol’ün sözlük karşılığı Barış K’yı herkes biliyor, yerel sahnede bas tabanlı elektronik müzik denince herkes Gantz’ı parmakla gösteriyor, bağımsız plak şirketi Tektostag Avustralyalı ikili Levni & Sloth Pallas’a kefil oluyor. Kerem Akdağ’ı da unutmadık; o da soul, RnB ve deep house’u el ele tutuşturuyor.

Sonucunda, 23 Nisan’ı çifte bayram havasında yaşamak hayal olmaktan çıkıyor. Hızla tükenmesi kuvvetle muhtemel biletler için şuradan davranmanızı tavsiye ederiz.