YOLLARDAKİ ÇUKURLARI PENİS ÇİZİMLERİYLE ÇEVRELEYEN SOKAK SANATÇISI

YOLLARDAKİ ÇUKURLARI PENİS ÇİZİMLERİYLE ÇEVRELEYEN SOKAK SANATÇISI


Wanksy'nin aykırı isyanı


Vandalizm seviyesi tavan yapmış bir sokak sanatçısı, Wanksy kod adıyla yollarda gördüğü çukurları penis çizimleriyle çevreliyor. Bu hareketinin amacı ise, İngiltere’nin Bury kasabasındaki yollarda çok fazla sayıda çukur bulunması ve bu duruma önlem alınmaması…

Bu duruma isyanını tam ve yarı erekte penis çizimleriyle gösteren sokak sanatçısının gerçek kimliği henüz bilinmiyor. Manchester Evening News gazetesine, “Yaklaşık 1 yıldır bu çukurların üzerine asfalt atılmıyor. Ben de bu durumu, 48 saat içinde karşıma çıkan tüm çukurlara penis çizerek protesto etmek istedim.” açıklamasını yapan sokak sanatçısının, bu radikal tepkisinin ardından çukurlar asfaltla doldurulmaya başlandı.

Kasabanın yetkili isimleri ise, sokak sanatçısının bu tavrından oldukça şikayetçi. Yetkililer, Wanksy’nin bu hareketi yaparken bölgedeki ufak çocukların psikolojisinin durumdan nasıl etkileneceğini düşünmediğini, tepkinin çok aptalca olduğunu ve penisleri silme işleminin çukurları tamir etmekten daha pahalıya patladığını söylediler.