ELECTROCLASH ÖZLEYENLER AJANDALARINIZI AÇIN!

ELECTROCLASH ÖZLEYENLER AJANDALARINIZI AÇIN!


Miss Kittin 26 Kasım'da Zorlu PSM #studio'da


90’ların sonunda yangın gibi başlayıp on yıllık zaman diliminde gitar müziğine alışkın herkesi dans ettirmeyi başaran Electroclash‘i nasıl biliriz? Pek eğlenceli biliriz.

“Ben elektronik müzik sevmiyorum”, “Kulüple işim olmaz”, “DJ’lik müzik sayılmaz” gibi önyargılarla dolu zihinleri tertemiz yapan rock-gibi-elektronik-müzik Electroclash’in en parlak yıldızlarından Miss Kittin, 26 Kasım’da Zorlu PSM’nin yeni ve heyecan verici mekanı #studio’da olacak.

Frank Sinatra ve 1982 gibi mega hit’leriyle Electroclash’i Fischerspooner, Peaches ve Princess Superstar gibi isimlerle birlikte sırtlayan Caroline Hervé, set ortalarında beklenmedik bir şekilde mikrofonu eline almasıyla da meşhur. Peki sanatçıdan 26 Kasım’da ne gibi sürprizler bekleyebiliriz?

Sadece electroclash’in değil, elektronik müziğin de başlı başına mihenk taşlarından olan Silver Screen (Shower Scene) kült statüsüne dönüşen şarkılardan… Felix da Housecat‘in altyapısından, Miss Kittin’ın da ikonik volakiyle üstyapısından sorumlu olduğu şarkıyı sahibinden dinleme ihtimali için bile #studio’ya gidilir. Warm Up seti ise elektronik müziğin her sub-genre’sına hakim olup, türler arasında mükemmel geçişleriyle meşhur Mabbas’tan gelecek.

Konserin biletlerine buradan koşabilirsiniz. Hazırlık seti de aşağıda, şimdiden herkese şahane danslar…