“YENİ RICK AND MORTY SEZONU NEREDE KALDI?” DİYENLERE SAHİBİNDEN CEVAP

“YENİ RICK AND MORTY SEZONU NEREDE KALDI?” DİYENLERE SAHİBİNDEN CEVAP


Not today, bitch!


“Yeni Rick and Morty sezonu neden hala başlamadı?” diyenlere cevaplar hazırladık. Yok biz hazırlamadık, serinin yaratıcılarından bir elmanın ikinci yarısı Dan Harmon bizzat içini dökmüş, bir haber verelim dedik.

2016’nın sonlarına doğru başlaması planlanan; fakat belirtilen tarihe yetiştirilemeyen üçüncü sezon için biraz daha beklemek gerek ama hala ne kadar bekleyeceğimiz meçhul.

rick_and_morty_s02_finale_still

Pazar akşamı Sundance Film Festivali’nde konuşan Dan Harmon, üçüncü sezonun geç kalışının bütün sorumluluğunu üstüne aldı.

“Çok üzgünüm, üçüncü sezon için verebileceğim bir yayınlanma tarihi yok. Bildiğimden ve söylemeye iznim olmadığından böyle söylüyor değilim, bu Adult Swim’in çalışma alanı. Size söyleyebileceğim, bizim yüzümüzden geç kaldı, benim yüzümden geç kaldı.”

Dürüstçe suçu üstüne alan Harmon, “Eğer Justin (Roiland) de burada olsaydı o da bana katılırdı. İkimiz de ‘Evet, biraz batırdık’ derdik. Nasıl batırdığımıza da sebep göstermek oldukça zor. Rick and Morty’yi yazması gittikçe daha uzun zaman alıyor ve neden böyle bilmiyorum.” sözleriyle sürecin zorluğundan içtenlikle bahsetti.

RickAndMorty

Rick and Morty daha fazla sevildikçe ve büyüdükçe, Roiland ile birlikte yürüttükleri şovun yaratıcı çabalarının gittikçe zorlaştığından bahseden Harmon, “Her daim birbirimizle kapışıyoruz, ardından da neden tartışıyoruz diye ayrı bir mücadele veriyoruz. İki sezon boyunca hiç sorun yaşamadık, o yüzden bu sefer daha uzun sürüyor. Tüm bu mücadele! O yüzden tamam, bu kadar kavga yeter. ”

Tabii, o kadar da kolay değil böyle bir serinin tüm senaryosunu yazmak. Didişmelerle, kavga dövüşlerle, zorlu süreçlerle yayınlandığında çok daha lezzetli, üzerinde daha fazla durulmuş bölümler bizi bekliyor gibi.

1 yıldan fazladır sabırla bekliyoruz, az daha bekler sonra çirkinleşiriz. Kavga dövüş neymiş görsünler!!!