THE LAST JEDI’IN SAHNE ARKASINDAN GÜCÜNE GÜT KATAN GÖRÜNTÜLER

THE LAST JEDI’IN SAHNE ARKASINDAN GÜCÜNE GÜT KATAN GÖRÜNTÜLER


Carrie Fisher'ın son Star Wars serüveni


Star Wars efsanesinin üçüncü üçlemesinin ikinci filmi The Last Jedi’ın sahne arkasından paylaşılan görüntülerle gücü tekrar iliklerimize kadar hissediyoruz. Disney’in D23 Expo’sunda yayınladığı videoyla, Star Wars evreninden özlediğimiz gazı alıyor; Daisy Ridley, Mark Hamill, John Boyega ve tabii ki, çok sevgili Carrie Fisher’ın kısa ve öz röportajlarını izliyoruz.

the-last-jedi

The Force Awakens’ı takiben gücü tekrar eline alan ve Carrie Fisher’ın kanlı canlı yer aldığı son Star Wars serüveni olan The Last Jedi, orijinal serinin sekizinci filmine tekabül ediyor. 15 Aralık’ta hikayeyi kaldığı yerden devam ettirecek yönetmen de Rian Johnson.

Bir önceki filmi, en son Rey’in Luke Skywalker’a emaneti getirdiği sahnede bırakan J.J. Abrams’tan yönetmenlik koltuğunu devralan Johnson, herhangi bir değişiklik olmadığı takdirde üçlemenin son ve dokuzuncu halkasını da ele alacak.

Hazır güç tekrar bizimleyken Star Wars: The Last Jedi’dan yayınlanan ilk fragmanı da en alta bırakıp kaçıyoruz:  “May the force be with you”