DAVID HASSELHOFF: KNIGHT RIDER GERİ DÖNEBİLİR, DÖNÜYOR, DÖNECEK

DAVID HASSELHOFF: KNIGHT RIDER GERİ DÖNEBİLİR, DÖNÜYOR, DÖNECEK


Saat? Saat kolunda abi!


Fast and Furious serisinin yönetmeni olarak akıllarda yer eden Justin Lin’in başarısız dizi girişimiyle geçen sene tekrar gündemimize gelen 80’lerin kült televizyon dizisi Knight Rider geri dönüyor. Bu sefer güzel dönüyor, hadi bakalım.

Serinin orijinal kadrosunda başrol oynayan David Hasselhoff’un bizzat yaptığı açıklamaya göre, Guardians of the Galaxy sersinin yönetmeni James Gunn ile yakın temas halinde olan Hasselhoff, projeyi hayata geçirmek için çalışmalara başladı. 1982-86 yılları arasında ABD televizyonlarında başlayıp etkisi bütün dünyayı saran Knight Rider, bildiğimiz suçla savaşan bir dedektifin hikayesini anlatıyor. Diziyi özel kılan ise Michael Knight karakterinin K.I.T.T isimli akıllı bir arabaya sahip olması ve bu maceralara birlikte atılıyor olması.

“Geriye dönüp bakıyorum, Baywatch ve Knight Rider’ı görüyorum. Özellikle Knight Rider benim için çok özel ve şimdi onu geri getirmek hakkında konuşuyoruz. Bu inanılmaz heyecan verici. Bu kadar zamandır insanlar hep orijinal Knight Rider’dan sonra hayata geçen film ve dizilerin ne kadar kötü olduğunu söyleyip duruyor. Bu sefer bunu değiştireceğiz.” açıklaması yapan David Hasselhoff, ayrıca şu anda dizinin hakları üzerinde çalıştıklarını da eklemeyi ihmal etmiyor.

Projenin hayata geçmesi haline başrolü oynamayı çok istediğini belirten Hasselhoff’tan gelecek mutlu haberleri dört gözle bekliyoruz.