james gunn superman kötü adamını seçti bile

james gunn superman kötü adamını seçti bile


film ertelenmeyecek, söz verdi


James Gunn’ın yöneteceği bir Superman orijin hikayesi, Superman: Legacy çalışmaları yavaştan başlıyor. SAG-AFTRA grevinin sona ermesinin ardından, yönetmen James Gunn sosyal medyadaki takipçilerine filmin ertelenmeyeceği ve 2025 tarihini koruyacağı konusunda hızlı bir şekilde güvence verdi. Filmden haberlerin gelmeye başlayacağının emaresi olarak James Gunn, kötü adamını seçti bile. Bu yap-boz parçasıyla birlikte artık kadro tamamlanmaya çok yakın. 

 

Deadline’ın haberine göre Nicholas Hoult filmde Lex Luthor, Superman‘in çizgi romanlardaki ünlü baş düşmanı olacak. Daha önceki haberlerde Skarsgård kardeşlerin, hem Alexander Skarsgård hem de Bill’in rol için aday oldukları söylenmişti ama görünüşe göre Hoult rolü kaptı. 

 

Bu arada Gunn, başrol için David Corenswet‘i ve Lois Lane rolünde Emmy ödüllü Rachel Brosnahan‘ı işe almıştı. “Superman: Legacy” şimdiden oldukça geniş bir oyuncu kadrosuna sahip olsa da, bazı oyuncular daha küçük cameo rollerde görünebilir. Nathan Fillion Guy Gardner/Green Lantern, Isabela Merced Hawkgirl, Edi Gathegi Mister Terrific ve Anthony Carrigan da Rex Mason/Metamorpho rollerinde yer alacaklar.

 

“Superman: Legacy “nin 11 Temmuz 2025‘te vizyona girmesi planlanıyor ve Gunn’ın DC Studios ile birlikte yürüttüğü planın ilk yeni filmi olacak. James Gunn daha önce Marvel için üç nefis Guardians of the Galaxy yönetmişti.