RED BULL MUSIC ACADEMY BAŞVURULARI 4 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDİYOR

RED BULL MUSIC ACADEMY BAŞVURULARI 4 EYLÜL’E KADAR DEVAM EDİYOR


20 yılın ardından eve, Berlin'e dönüş


“Haydi biraz Berlin övelim” köşemizin bu haftaki konuğu, “Sen daha övmek nedir bilmezken ben Berlin’deydim” dese itiraz edilemeyecek ve 20 yılın ardından 2018’de evine dönecek Red Bull Music Academy. Dolayısıyla bu boş-beleş bir övgü değil, mesele de çok basit: RBMA Berlin 2018 başvuruları 4 Eylül’e kadar devam ediyor!

Her yıl 60’tan fazla yaratıcı müzisyeni bir araya getiren ve onları dünyanın bambaşka bir şehrinde dev isimlerle buluşturup yaklaşık 1 ay süren muazzam bir yolculuğa çıkaran, bu yolculuk boyunca şehri de müzikle birlikte canlandıran Red Bull Music Academy’nin 2018 ayağı; 8 Eylül – 12 Ekim arasında gerçekleşecek. Başvurular ise buradan yapılabiliyor.

Her türlü enstrümantalist, DJ, prodüktör, ses mühendisi ve vokal başvurabiliyorken; yaşanacak olağanüstü deneyimworkshop’larkulüp geceleridev isimlerle tanışma ve onlardan öğrenme şansı, Berlin’i yerinde övme imkanı derken zaten elleri korkak alıştırmamanın gereği ortaya daha net çıkıyor. O zaman haydi, başvuruların son günü 4 Eylül’e kadar vaziyet alın, davranın!