TERMINATOR 6 GELİYOR AMA TERMINATOR 2’NİN DEVAMI OLARAK

TERMINATOR 6 GELİYOR AMA TERMINATOR 2’NİN DEVAMI OLARAK


TERMINATOR 6 GELİYOR AMA TERMINATOR 2'NİN DEVAMI OLARAK


Geleceği yılan hikayesine dönen Terminator serisinin “Bundan sonra ne olacak?” sorusuna birinci ağızdan, James Cameron’dan cevap geldi.

Hollywood Reporter’a konuşan Terminator serisinin yaratıcısı, yönetmeni ve senaristi olan James Cameron, 26 Temmuz 2019‘da vizyona girecek son Terminator filminin, Terminatör 2: Mahşer Günü’nden Terminator 5: Genisys’e kadar olan tüm filmleri yok sayıp hikayesine ikinci filmin devamı olarak başlayacağını açıkladı. 

Bu iki film arasında kalan diğer filmler hakkında da yorum yapan Cameron, “O filmler kötü birer rüyaymış gibi davranacağız.” diyerek “o” filmlerden ne kadar da mutsuz olduğunu da belirtmiş oldu. Matt Smith, Emilia Clarke’ın ve Arnold Schwarzenegger’in yer aldığı Franchise’in en son vizyona giren filmi hem gişede hem yorumlarda büyük bir hüsran yaşamıştı.

“Tek ısrarlı olduğum tek şey onu bir şekilde yeniden canlandırmak ve 21. yüzyıl için yeniden icat etmek.” diyerek seriye bomba gibi dönen Cameron’ın yeni Terminator’ına biraz daha var ama güzel haberler geldikçe kült film için bizler de heyecanlanıyoruz…