EMMA STONE WONDER WOMAN 2’NİN KÖTÜ KADINI OLACAKMIŞ

EMMA STONE WONDER WOMAN 2’NİN KÖTÜ KADINI OLACAKMIŞ


Ama istememiş


Gişeden epey başarılı rakamlarla dönen ve süper kahraman dünyasının şu anda Black Panther’la birlikte yükselen ismi olan Wonder Woman’ın devam filmiyle ilgili yeni haberler almaya devam ediyoruz.

204A6F1C

1 Kasım 2019 olarak belirlenen vizyon tarihiyle ikinci film için çalışmaların çoktan başladığı Wonder Woman 2’de Ceetah isimli kötü karakter için düşünülen ilk ismin Emma Stone olduğu paylaşıldı. Kafamızda hemen “Çok iyi olurmuş ya” sesinin yankılandığı ve Patty Jenkins’le işbirliğinin sonucunu merak ettiğimiz bu çalışma, şimdilik gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor.

İki Spider-Man filminden sonra süper kahraman dünyasına doymuş olduğunu tahmin ettiğimiz En İyi Kadın Oyuncu Ödülü’nün sahibi genç aktristi belki yakın zamanda tekrar uçmalı kaçmalı bir filmde görebiliriz.

Stone’un rolü geri çevirmesinden sonra bizzat Jenkins’in isteğiyle Kristen Wiig’e yönelen Warner Bros, Wiig’i bu rol için ikna etmeye son derece yakın gözüküyor. Komedi alanındaki başarılı performanslarıyla aklımızda yer eden Wiig’in süper kahraman dünyasına katılırsa izleyeceklerimizi düşünmek heyecan verici.