YENİ JACQUES AUDIARD FİLMİ THE SISTERS BROTHERS’TAN FRAGMAN

YENİ JACQUES AUDIARD FİLMİ THE SISTERS BROTHERS’TAN FRAGMAN


İlk İngilizce filmi, dev kadro, ilk fragman


Bugüne kadar birçok modern klasiğe imzasını atan Fransız yönetmen Jacques Audiard’ın ilk İngilizce filmi The Sisters Brothers’tan ilk fragman yayınlandı.

Dd9LbZ6VMAARz30

Son olarak 2015’teki Cannes Film Festivali’nde müziklerini Nicolas Jaar’ın yazdığı filmi Dheepan’la Altın Pamiye kazanan ünlü yönetmenin, Kanadalı yazar Patrick deWitt’in 2011 çıkışlı romanı The Sisters Brothers’ı beyaz perdeye uyarladığı filmde, Jake Gyllenhaal, John C. Reilly, Joaquin Phoenix ve Riz Ahmed’li enfes bir kadro bizleri bekliyor.

Gyllenhaal’un canlandıracağı altın avcısı Hermann Kermit Warm’un maceralarını anlatacak film, psikolojik altyapısıyla alışıldık Western’lerden çok farklı bir çizgide duran kitaptan uyarlanacak. Reilly ve Phoenix ise Eli ve Charlie Sisters isimli iki kiralık katil kardeşi canlandıracak. İki kardeş, Hermann Kermit Warm’un peşine düşecek.

Dd89424VwAAew3

Senaryosunu Jacques Audiard’la birlikte Thomas Bidegain‘ın yazdığı filmin görüntü yönetmenliğini Climax de dahil olmak üzere Gaspar Noé’yle defalarca çalışan Benoît Debie üstleniyor.

Filmin müzikleri ise Oscar avcısı Alexandre Desplat imzasını taşıyor. The Sisters Brothers, Fransa’da 19 Eylül’de vizyona girecek.

Feeling Good eşliğinde heyecanımızı katlayan fragmanı izleyin.